Pereiti į pagrindinį turinį

Kaip tapti patrauklia ir geidžiama?

2010-09-17 16:03
Kaip tapti patrauklia ir geidžiama?
Kaip tapti patrauklia ir geidžiama? / "Shutterstock" nuotr.

Kuo daugiau žmogaus organizmas išskiria atraktantų, tuo labiau jis traukia priešingos lyties atstovus. Jei neradote mylimojo, galbūt kaltas ne jūsų charakteris, o netinkamas gyvenimo būdas.

1. Nerūkykite

Dūmų kvapas - natūralus repelentas, žmonių pasąmonėje sukeliantis nerimo ir baimės jausmą. Tūkstančius metų dūmų kvapas žmogui signalizuodavo apie nelaimę. Žvėrys bijodavo kvapo, primenančio baisiausią nelaimę - miško gaisrą. Štai dėl ko rūkanti moteris mažiau patraukli nei nerūkanti.

2. Nesinervinkite

Psichologinis nuovargis, įtampa, baimė, nervinis protrūkis verčia organizmą gaminti "panikos aromatus".

3. Kurkite sveiką aplinką

Jei nuolat neturite savų namų, gyvenate nepalankiomis ekologinėmis sąlygomis, užterštoje aplinkoje, vilkite sintetinius drabužius, valgote užterštą pesticidais, nekokybišką maistą, jūsų kūno kvapas darosi mažiau patrauklus.

4. Vadovaukitės senolių išmintimi

Į save dėmesį atkreipti ar net meilę prišaukti galima pasikvėpinus jazminų, levandų ir rožių vandeniu. Jeigu mylimojo jausmai atvėso, juos pažadinti gali žibuoklių, vanilės, žemuogių ir lotosų aromatai. Jei norite, kad mylimasis būtų jums ištikimas, apšlakstykite jo patalus ir savo kūną žydinčių obelų kvapo vandeniu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų