Pereiti į pagrindinį turinį

Ko moterys labiausia bijo sekso metu?

Ko moterys labiausia bijo sekso metu?
Ko moterys labiausia bijo sekso metu? / Andriaus Ufarto (BFL) nuotr.

Baik. Liaukis. Nenoriu. Gal vėliau? Šiuos pasiteisinimus lovoje galite išgirsti ir tada, kai jūs patinkate moteriai, tačiau ji bijo. Portalas aksmen.com nurodo moters baimes lovoje ir didžiausius sekso priešus.

1. Nauja neištirta teritorija. Moterys bijo to, ko nėra niekada dariusi. Pamatę išsigandusias akis ar neryžtingus judesius – paklauskite moters, ar ji išbandžiusi tą sekso pozą, kurią jūs siūlote, jei ne – neskubinkite moters, ji turi susivokti.

2. Dusulys. Jūs apsivijote moters kaklą rankomis ir lengvai spustelite – viskas gerai, jeigu apie tai merginą iš anksto įspėjote arba ji pati to prašė. Tačiau jeigu jūs pradėjote ją dusinti netikėtai – ji tikrai išsigąs. Daugeliui vyrų patinka šiurkštus seksas, bet jei moteris apie tokius jūsų pomėgius nenutuokia, tai ji išsigąs.

3. Netikėtas analinis seksas. Daugelis moterų mano, kad išangės stimuliavimas yra šlykštu. Pasidomėkite kokias sekso pozas mėgsta moteris, o nepulkite jos gąsdinti netikėtais savo įgeidžiais.

4. Ekstremalūs sekso žaisliukai. Galbūt jums yra įprasta miegamajame naudotis vibratoriumi ar antrankiais bei botagu, tačiau prieš mylėdamasis su nauja partnere įsitikinkite, ar ji tikrai nori būti prirakinta prie lovos ar kitais būdais užsiimti ekstremaliu seksu.

5. Vulgarūs pokalbiai. Ne tik veiksmai, bet ir žodžiai gali išgąsdinti moterį. Aišku, šiek tiek vulgarių kalbų moters neišgąsdins, tačiau jei plūsitės ir necenzūriniais žodžiais plūsite moterį, ypač kulminacijos momentu, ji greičiausia, jūsų nesupras.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų