Pereiti į pagrindinį turinį

Kokie žodžiai padeda greičiau pasiekti orgazmą?

2012-11-30 22:00
Kokie žodžiai padeda greičiau pasiekti orgazmą?
Kokie žodžiai padeda greičiau pasiekti orgazmą? / Shutterstock nuotr.

Santykiai - nenuspėjamas dalykas: vienas partnerių gali nieko nenujausdamas manyti, kad viskas yra gerai, kol jo antroji pusė kurs keršto planus ir galvos apie skyrybas. Junginių Amerikos valstijų psichologai tikina, kad dažniausiai vyrų ir moterų mąstymo skirtumai baigiasi skyrybomis dėl elementaraus nesusikalbėjimo, skelbia menshealth.com.

Seksologai, žinodami kokie moterims yra svarbūs žodžiai, pataria daugiau dėmesio skirti komplimentams ir kalbėjimuisi. Juk vidutinė moteris per dieną paprastai pasako net 7000 žodžių, kai tuo tarpu vyras teištaria 2000.

Vašingtono universiteto tyrėjai mano, jog nustatyti, kada pora išsiskirs, galima vien tik keletą minučių paklausius jų pokalbio. Psichologas Johnas Gottmanas išklausė 500 porų pokalbius. Vėliau jis pasikonsultavo su matematikais Kristina Swanson ir James'u Murray. Jie sukūrė modelį, galintį pankankamai tiksliai nustatyti, kada pora pasuks skirtingais keliais. Šio modelio esmė: suskaičiuoti kiek tiksliai negatyvių ir kiek pozityvių žodžių mylimieji vienas kitam pasako per tam tikrą laiko tarpą.

Su tyrimo rezultatais susipažinę seksologai pateikė keletą praktiškų patarimų, kaip išvengti skyrybų. Anot jų, reikia ne tik dažniau sakyti komplimentus, tačiau ir mylintis nepamiršti pasiduoti emocijoms, jausmams ir atvirai kalbėti apie seksualumą. Vadinkite savo mylimąją seksualia, geidžiama, karšta ir nepakartojama. Taip bus sustiprintas fizinis malonumas ir greičiau pasiekiamas orgazmas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų