Pereiti į pagrindinį turinį

Seksas: kaip atsikratyti kompleksų?

2010-10-17 17:00
Seksas: kaip atsikratyti kompleksų?
Seksas: kaip atsikratyti kompleksų? / Shutterstock nuotr.

Vienos moterys miegamajame drovisi rodyti savo netobulą kūną, kitos – tiesiog bėdas išsigalvoja. Seksologai rekomenduoja 4 būdus, kaip atsikratyti baimių lovoje.

1. Moteris varžosi savo kūno, todėl mylisi tik tamsoje, po antklode ir tik užtraukusi užuolaidas.

Ką daryti? Išmokite mylėti savo kūną: apsinuoginusi pasigėrėkite savo kūnu prieš veidrodį ar pasidarykite erotinių nuotraukų.

2. Kamuoja pogimdyvinis kompleksas – bjauritės pasikeitusiomis kūno formomis, susilpnėja geismas.

Ką daryti? Apsiginkluokite kantrybe ir laukite – tai praeis. O taip pat pasistenkite rasti ir pozityvių savo kūno pokyčių, kurių atsirado po nėštumo.

3. Baimė „paviešinti“ savo erotines fantazijas.

Ką daryti? Norint atvirai pakalbėti su savo partneriu sekso temomis, dažnai reikia stimulo. Todėl kartu peržiūrėkite erotinį filmą ar išgerkite vyno taurę.

4. Kastracijos kompleksas. Šis kompleksas būdingas moterims, siekiančioms valdžios ir turinčioms vyriško charakterio bruožų. Jis gali pasireikšti net pasišlykštėjimu savo partneriu, o taip pat jam keliamais nepamatuotais sekso reikalavimais.

Ką daryti? Receptas labai paprastas: reikėtų nepamiršti, kad jūs – tiesiog moteris ir atsipalaiduokite lovoje. Leiskite sau bent retkarčiais būti bejėgėmis ir silpnomis būtybėmis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų