Pereiti į pagrindinį turinį

Tik nereikia raudonuoti, arba masturbacija duše

2012-10-09 22:00
Tik nereikia raudonuoti, arba masturbacija duše
Tik nereikia raudonuoti, arba masturbacija duše / Shutterstock nuotr.

Tik nereikia raudonuoti! Jei dar nebandėte patirti orgazmo duše ar vonioje, reikia skubiai taisyti padėtį. Anot D.Britanijos seksologų, vandens srovė padės pasiekti didįjį „O“ greičiau, o pojūčiai bus daug ryškesni.

Būtent nuo masturbacijos duše prasideda ilgas valandas trunkančių eksperimentų ir nuotykių vonioje serijos. Moterys dar paauglystėje sužino, kad nutaikius dušo srovę į makštį, papilvėje atsiranda malonūs pojūčiai.

Seksologų teigimu, malonumas pasiekiamas tuomet, kai vandens srovė masažuoja klitorį, lytines lūpas. Tačiau šis masturbacijos būdas dar vadinamas rusiška rulete, nes niekada negali žinoti, kuriame taške pajusi malonumo bangą.

Šis masturbacijos metodas yra paprastas ir pakankamai privatus. Net jei į vonią netyčia kas nors įeitų, tai neatrodys nepadoriai. Tiesa, akimirksniu orgazmo pasiekti nepavyks, nes vandens srovelės stimuliuos visą makštį ir negalės koncentruotis į jautriausią moters kūno vietą.

Ne ką mažiau populiarus ir kitas masturbacijos būdas. Masturbacija po čiaupu sustiprina pojūčius. Tereikia pritraukti kūną prie vonios krašto, kojas sulenkti taip, kad iš čiaupo bėganti vandens srovė pataikytų tiesiai į klitorį ir mėgautis. Ši poza nėra patogi, bet pojūčiai viską atperka. Rankomis taip pat galima papildomai stimuliuoti klitorį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų