Pereiti į pagrindinį turinį

Renovacijos pulsą padiktuos dvi statybos parodos – Klaipėdoje ir Vilniuje

2014-04-09 12:30
Vytauto Liaudanskio nuotr.

Ketvirtadienį Lietuvoje prasideda dvi didelės parodos skirtos renovacijos, statybų ir interjero tematikai: „Individuali statyba 2014“ ir „Supernamai 2014“. Abiejuose dalyvaus ir Aplinkos ministerija.

„Individuali statyba 2014“ – tai didžiausia Vakarų Lietuvos regione rengiama paroda. Renginys skirtas Vakarų Lietuvos regiono lankytojams bei svečiams supažindinti su naujausiomis statybų verslo bei būsto įrengimo aktualijomis. Paroda „Individuali statyba“ vyks Klaipėdoje jau 22-ajį kartą. Parodoje vyrausiančios temos: atsakinga būsto renovacija, energetika ir statybų naujovės.

Parodoje veiks Aplinkos ministerijos stendas, kuriame Aplinkos ministerijos, Būsto energijos taupymo agentūros ir Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos specialistai pristatys reglamentavimo naujoves statybų sektoriuje ir atsakys į visus lankytojų rūpimus klausimus.

„Supernamai 2014“ paroda organizuojama pirmą kartą ir skirta renovacijos, statybų ir interjero naujovėms. Vilniuje vyksiančioje parodoje pagrindinis akcentas bus skirtas būsto renovavimui ir energijos taupymas. Parodos partneriai – Aplinkos ministerija ir Būsto energijos taupymo agentūra.

Abiejuose parodose lankysis aplinkos ministras Valentinas Mazuronis ir aplinkos viceministrė Daiva Matonienė. Jie dalyvaus konferencijose, diskusijose, bendraus su parodų dalyviais ir lankytojais.

„Tokios parodos yra puiki proga visiems susibėgti į vieną vietą. Per paskutinius metus statybų srityje buvo daug pasikeitimų, tad norime juos visus dar kartą pristatyti, akcentuoti svarbiausias vietas bei, žinoma, pasižiūrėti, kokios naujovės yra iš gamintojų pusės. Mums tenka atsakinga pareiga reguliuoti sudėtingą ir greitai besikeičiančią sritį – statybas – tad ir mes siekiame jausti sektoriaus pulsą ir prie jo prisitaikyti“, – teigia aplinkos viceministrė Daiva Matonienė.

Abi parodos veiks balandžio 10 – 13 dienomis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų