Pereiti į pagrindinį turinį

„Maxima“ nuomonės formuotojas Gediminas: mėsa užima svarbią vietą šilčiausiuose prisiminimuose

2024-09-16 16:51 diena.lt inf.

Ant grilio iškepti aromatingi kiaulienos šonkauliukai, vištienos sparneliai, kalakutienos pjausniai ar seilę varvinti verčiantis jautienos didkepsnis – vilnietis Gediminas yra išbandęs visus šiuos patiekalus ir užtarnautai gali vadintis tikru mėsos mylėtoju. Draugus ir artimuosius vis naujais skoniais kaskart nustebinti norintis senjoras jau kelis dešimtmečius užsuka į šalia namų esančią „Maximos“ parduotuvę, kur įsigyja šviežiausios mėsos tiek kasdieniams valgiams, tiek ir išskirtinėms progoms.

Iš tėvo išmokta pamoka

Gediminas pasakoja, kad tiek, kiek save prisimena, visada rinkdavosi aktyvų poilsį, o ir šiomis dienomis mėgsta keliauti dviračiu. Jaunystėje į ne vieną žygį kalnuose leidęsis vyras čia pritaikė ir dar vaikystėje iš tėvo išmoktą pamoką, kuri galimai ir pakurstė jo pomėgį mėsai.

„Ir šiandien pamenu, kai tėvas man pirmą kartą pasiūlė paragauti lašinių. Tuo metu buvau gal penkerių metų amžiaus mažylis ir lašiniai manęs ne itin sužavėjo, bet tėvo išmoktą pamoką nešiojuosi iki šių dienų. Jis sakė, kad lašiniai suteikia energijos, o dirbant sunkius darbus – yra nepakeičiami. Tuo ir pats įsitikinau, kai žygiuojant kalnuose lašiniai su juoda duona ne tik grąžindavo jėgas, bet ir keldavo didelį džiaugsmą juos valgant“, – su šypsena prisiminė senjoras.

Gediminas lašiniais su svogūnais ar paties užaugintais pomidorais paskanauja ir dabar, tačiau per ilgus metus spėjo artimuosius nustebinti įvairiausiais iš mėsos paruoštais patiekalais, o kai kuriuos net vadina fantastiškais.

„Gardžiam patiekalui nereikia nieko ypatingo – tik tinkamai pasirinktos, kokybiškos ir šviežios mėsos, grilio ir marinato. Jam renkuosi tai, ką randu po ranka – druską, pipirus, prieskonines žoleles, česnakus... Vienas skaniausių patiekalų man – brandintos jautienos didkepsnis. Jei pavyksta jį gerai išmarinuoti ir išgauti tinkamą temperatūrą kepant ant grilio, rezultatas būna fantastiškas“, – pasakojo Gediminas.

Gardžiam patiekalui nereikia nieko ypatingo – tik tinkamai pasirinktos, kokybiškos ir šviežios mėsos, grilio ir marinato.

 

„Maximos“ parduotuvėse mėsą perkantis senjoras čia kas kartą randa vis ką nors naujo, o eksperimentuoti, ragauti ir džiaugtis įvairiais skoniais jis skatina ir kitus.

Susipažinkite – tikrieji nuomonės formuotojai senjorai

Jau ne vieną dešimtmetį į „Maximos“ parduotuves užsukantis Gediminas puikiai pažįsta didžiulį čia siūlomą mėsos asortimentą, pagamintais patiekalais stebina savo šeimyną bei draugus bei noriai dalijasi sukaupta gyvenimiška patirtimi, tad pelnytai gali vadintis tikruoju „Maxima“ nuomonės formuotoju. Prekybos tinklas dėkoja senjorams už daugiau nei 30 metų trunkančią draugystę – „Maxima“ globoja pirmąją Senjorų savaitę Palangoje, kuri vyks jau rugsėjo 29–spalio 4 dienomis.

Straipsnis užsakytas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų