Pereiti į pagrindinį turinį

Stilingo rudens atradimai kartu su „Mega“

2024-09-17 14:31 diena.lt inf.

Ką vilkėti? Kuo avėti? Kaip puoštis? Tokių klausimų įsibėgėjant rudeniui vis dažniau sulaukia mados kūrėjai ir stilistai. Šį rudenį žalią šviesą jie dega individualizmui ir rudenišką įvaizdį kviečia kurti mados bei stiliaus naujienas derinant su tinkančiais ir patinkančiais siluetais, raštais bei spalvomis. Naujų tendencijų jau galite rasti prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“. Kokios pagrindinės šio sezono naujienos, ko pravartu dairytis parduotuvėse ir kuo vertėtų papildyti savo spintą, pasakoja kūrybinės agentūros „NoBananas“ stilistė Birutė Simokaitytė.

Spalvų spalva – vyšninė

„Stilingam šio rudens įvaizdžiui kurti itin tiks vyšninė (bordinė) spalva – būtent ji yra šio sezono karalienė ir gali suteikti prabangos bei rafinuotumo net ir pačiai kasdieniškiausiai aprangai. Ji puikiai derės su tamsiai pilka, įvairių atspalvių ruda, papildys klasikinį juodos ir baltos derinį“, – sakė B. Simokaitytė.

Toms, kurios mėgsta traukti aplinkinių žvilgsnius, stilistė rekomenduotų vilkėti vyšninį (bordinį) odinį švarką, segėti tos pačios spalvos satino sijoną, o derinį užbaigti dar ir raudona lakuota rankine. O toms, kurios mano, kad vyšninė – ne joms, garderobą patariama pagyvinti tamsiai raudonais aksesuarais, tokiais kaip skarelė, diržas, pirštinės ir kt.

Vyšninę spalvą į savo drabužių spintą rekomenduojama įsileisti ir vyrams. Šios spalvos megztinis, marškinėliai ar švarkas tiks bemaž kiekvienam, ypač vilkint juos su tamsiai mėlynais džinsais ar neutralios spalvos kelnėmis. Drąsesniems rekomenduojama įsigyti vyšninės spalvos kelnes ir derinti jas su tamsiai žalia, ruda, taip pat kitomis prislopintomis žemiškomis spalvomis. Tiems, kurie norėtų subtiliai įtraukti šią spalvą į savo rudenišką įvaizdį, patariama ryšėti vyšninės spalvos kaklaraištį, rinktis šios spalvos diržą, laikrodį ar batus.

Klasikos triumfas

2024 m. ruduo patiks klasikos mėgėjoms. Kaip teigia B. Simokaitytė, naująjį sezoną triumfuos klasikiniai siluetai, todėl neapsiriks  tos, kurios segės pieštuko formos sijoną, vilkės tiesias klasikines kelnes ar aiškią pečių liniją turintį švarką, kaklą puoš vienos arba kelių eilių perlų karoliais. Madingi šį sezoną bus ir klasika tapę tvido paltai, jaukūs kašmyriniai megztukai, languoti medvilniniai marškiniai ir jojiko batai.

„NoBananas“, „Megos“ nuotr.

Klasika turėtų vyrauti ir kiekvieno stilingo vyro spintoje. Šį rudenį jiems rekomenduojama vilkėti polo marškinėlius, verstos odos striukes, pirmenybę teikti juodos ir baltos deriniams, tvido raštams ir prislopintoms žemiškoms spalvoms.

Bohemiškas stilius

Į madą grįžta bohemiškas stilius, todėl moterims stilistai rekomenduoja garderobą papildyti lengvai plazdančia, raukta ar nėriniuota suknele, jaukiu megztiniu, odine striuke, baikerių stiliaus auliniais batais ar kelius dengiančiais ilgaauliais.

„NoBananas“, „Megos“ nuotr.

„Bohemišką stilių taip pat sukursite sluoksniuodamos skirtingų tekstūrų drabužius, rinkdamosi laisvus jų siluetus, po švarkais ar minkštais ir šiltais rudeniniais megztiniais vilkėdamos patrumpintas palaidines (angl. top), segėdamos satino, gipiūro ar nėrinių sijonus. Rankinę rinkitės verstos odos, nes didelės, mažos ar ovalios verstos odos rankinės bus  šio sezono hitas“, – patarė B. Simokaitytė.

„NoBananas“, „Megos“ nuotr.

Nuo gyvūnų rašto smailianosių mažakulnių iki kelius dengiančių ilgaaulių

Toms, kurios svarstys, kuo šį rudenį apauti kojas, stilistė rekomenduoja nepraeiti pro gyvūnų rašto smailianosius mažakulnius batelius, balerinas su dirželiais, verstos odos ar lakinius pusbačius be raištelių (dar vadinamus loaferiais), baikerių stiliaus aulinius ar ilgus jojiko batus, taip pat kelius dengiančius ilgaaulius aukštakulnius. Visi jie bus madingi šį sezoną, todėl beliks tik pasirinkti, kurie iš jų labiausiai patinka ir geriausiai atitinka pirkėjų gyvenimo būdą.

„NoBananas“, „Megos“ nuotr.

„Ruošiantis šaltajam sezonui, pravartu ne tik papildyti ir atnaujinti savo drabužių spintą, bet ir pasirūpinti savo bei artimųjų sveikata. Kad tai padaryti būtų lengviau, į „Megą“ užsukusiems ir čia „Megos“ dovanų korteles įsigijusiems pirkėjams paruošėme staigmeną – galimybę nemokamai atsipalaiduoti, pasilepinti ir sveikatą pastiprinti „Bambino SPA“ druskų kambaryje“, – sakė PLC „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

„NoBananas“, „Megos“ nuotr.

Pasak L. Binderio, iš viso „Bambino SPA“ druskų kambaryje nemokamai galės apsilankyti net 3000 pirkėjų, kurie pirmieji įsigis „Megos“ dovanų korteles.

Daugiau informacijos apie akciją ir naujų  kolekcijų derinius ieškokite www.mega.lt.

Straipsnis užsakytas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų