Pereiti į pagrindinį turinį

"Opel" kredituos automobilių pirkėjus

2009-09-16 23:59

Automobilio įsigijimo išperkamąja nuoma sandorius pirkėjams nuo šiol padės sudaryti "Opel" markės transporto priemonėmis prekiaujantys salonai, pristatydami paslaugą "Opel lizingas".

Vietoje iki 9 proc. ir dar daugiau pastaruoju metu siekiančių palūkanų automobilį įsigyjant išperkamosios nuomos principu, "Opel" atstovai siūlys 3,9 proc. pastoviąsias palūkanas, lanksčias sąlygas ir bus operatyvūs, kai išperkamosios nuomos sutartis su fiziniu asmeniu sudaroma ir pasirašoma automobilių salone.

Šį sprendimą "Opel" pardavėjai įgyvendina siekdami palengvinti pirkėjams šiuo metu ypač sunkų naujo automobilio įsigijimo procesą. Išsirinkus naują "Opelį", įvertinti mokumą ir pasirašyti išperkamosios nuomos sutartį bus galima iškart.

"Žmogui, norinčiam išperkamąja nuoma įsigyti automobilį, nebereikės iš salono keliauti į skirtingus bankus, derėtis dėl palankių sąlygų. Turint omenyje, kad šiuo metu dauguma bankų nenoriai teikia išperkamosios nuomos paslaugą naujiems automobiliams, klientui tereikės ateiti į bet kurį "Opel" saloną, išsirinkti automobilį ir išdėstyti pageidaujamas išperkamosios nuomos sąlygas. Salone bus galima sparčiai suderinti ir pasirašyti individualiai klientui pritaikytą sutarties variantą", – naujovę Lietuvos naujų automobilių išperkamosios nuomos rinkoje pristato "General Motors Southeast Europe" verslo vystymo vadovas Lietuvai Laimonas Rubikas.

2009-ųjų liepą surinktais "Autotyrimų" duomenimis, naujų automobilių išperkamosios nuomos rinka per šešis pirmus šių metų mėnesius sumažėjo beveik 84 proc. Dėl sudėtingos ekonominės padėties ir ne itin palankių išperkamosios nuomos sąlygų nukenčia ne tik automobilių pardavėjai, bet ir jų klientai, susiduriantys su sunkumais keisdami savo transporto priemonę. Šiuo metu ilgai trunka įvertinti kliento finansines galimybes, reikalaujama didelio pradinio įnašo, siūlomos didelės kintamo dydžio palūkanos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų