Pereiti į pagrindinį turinį

Sekmadienį į „Fanų zoną“ suskubusiems futbolo aistruoliams – nemokamas alus

2014-07-11 19:00
A. Ufarto/BFL nuotr.

Vilniuje prie Baltojo tilto įkurta Pasaulio futbolo čempionato "Fanų zona" pusfinalių vakarais subūrė rekordinį žiūrovų skaičių. Istorines Vokietijos-Brazilijos rungtynes didžiajame lauko ekrane stebėjo 4 tūkst. žmonių, o Argentinos ir Olandijos mačą "Fanų zonoje" žiūrėjo net 5 tūkst. aistruolių. Sekmadienį vyksiančiam čempionato finalui atsakingai ruošiasi Vokietijos ambasada Vilniuje. "Fanų zonos" svečius ji vaišins alumi.

Projektą "Fanų zona" vadovo Lino Zarecko-Choro teigimu, ši futbolo mačų stebėjimo erdvė prie Neries pritraukė ne tik tūkstančius vilniečių, bet ir sostinėje gyvenančių užsieniečių, taip pat - gerai žinomų futbolo aistruolių.

Sekmadienį, 22 val. vyksiančiame čempionato finale susitiks Vokietijos ir Argentinos ekipos. Ta proga visi, ketinantys svarbiausią čempionato mačą stebėti "Fanų zonoje", kviečiami puoštis savo palaikomų komandų atributika.

Vokietijos ambasada, Lietuvoje reprezentuojanti savo šalį per kultūrinį paveldą - alų, pirmam tūkstančiui į "Fanų zoną" susirinkusių žiūrovų dovanos po bokalą vokiško alaus. Taip pat bus dalijamos Vokietijos vėliavėlės ir kiti suvenyrai.

"Fanų zonoje" futbolo varžybas galima stebėti nemokamai. Didžiulis aukštos raiškos LED ekranas leidžia matyti kokybišką vaizdą iš įvairių pakrantės vietų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų