Pereiti į pagrindinį turinį

"Autrolyje" – kėdžių perstumdymas

2009-04-14 09:00

Miesto valdžia bando surasti naujus vadovus savivaldybės kontroliuojamai įmonei "Autrolis", tačiau kol kas apie konkrečias asmenybes nekalbama.

Savivaldybės administracijos direktorius Vygantas Gudėnas patvirtino, kad Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcija jau yra apsvarsčiusi naujos "Autrolio" valdybos sudėtį.

Balandžio 1-ąją pareiškimą apie atsistatydinimą savivaldybės administracijos direktoriui pateikė "Autrolio" valdybos pirmininkas Paulius Lukševičius. "Išeinu dėl didelio darbo krūvio", – trumpai paaiškino P.Lukševičius.

Iš valdybos narių traukiasi didelę įtaką įmonėje turėjęs konservatorius Valentinas Šventoraitis. Nuo pernai spalio tebeieškoma naujo direktoriaus. Kol jo nėra, įmonei jau pusę metų laikinai vadovauja Alvydas Gineitas.

"Kiek žinau, valdybos narių pavardės jau yra. Laukiu iš frakcijos tik oficialaus dokumento", – sakė V.Gudėnas. Jis nenorėjo atskleisti, kokie permainų vėjai pūstelės "Autrolyje". Patvirtinus naują valdybos sudėtį, bus ieškoma direktoriaus.

Kovo pradžioje P.Lukševičius tikino, kad iki Velykų savivaldybei priklausanti įmonė turės naują generalinį direktorių. "Kandidatą jau turime", – tuomet paaiškino P.Lukševičius. Kandidato pavardės tada valdybos pirmininkas neįvardijo, tik tikino, kad jis jokiai partijai nepriklauso.

Neoficialiomis žiniomis, konservatoriai frakcijoje svarstė ir "Autrolio" direktoriaus kandidatūras. Frakcijos seniūnė Edita Gudišauskienė šios informacijos nei patvirtino, nei paneigė. "Tai ne frakcijos, o įmonės valdybos reikalas", – išsisuko E.Gudišauskienė. Miesto meras Andrius Kupčinskas prisipažino, kad frakcijoje buvo apie tai kalbėta.

A.Kupčinsko teigimu, "Autrolio" valdyba didinama nuo penkių iki septynių narių. "Du narius deleguos koalicijos partneriai. Keisis ir kai kurie mūsų deleguoti žmonės", – užsiminė meras.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų