Pereiti į pagrindinį turinį

B.Pitto meilė neša pinigus?

2009-07-03 09:02
B.Pitto meilė neša pinigus?
B.Pitto meilė neša pinigus? / MA/JG

Tokia išvada peršasi peržiūrėjus žurnalo "Forbes" sudarytą daugiausia uždirbančių Holivudo aktorių moterų sąrašą.

Dabartinė Brado Pitto partnerė Angelina Jolie yra daugiausia uždirbanti Holivudo aktorė – per metus ji uždirbo 27 mln. JAV dolerių (66 mln. litų). O antroje vietoje yra buvusi aktoriaus žmona Jennifer Aniston, kuri susižėrė 25 mln. dolerių (daugiau nei 61 mln. litų).

Didžiąją A.Jolie gautų pajamų dalį sudaro jai skirta veiksmo filmo "Ieškomas", kuriame vaidino aktorė, pelno dalis. Jai taip pat buvo iš anksto sumokėta įspūdinga suma už vaidmenį trileryje apie šnipus "Druska".

J.Aniston, kuri buvo ištekėjusi už B.Pitto, vėliau užmezgusio romaną su A.Jolie, daugiausia pinigų susižėrė už romantinę komediją "Marlis ir aš" ir didžiuosiuose ekranuose dar nepasirodžiusią romantinę juostą "The Baster". J.Aniston taip pat dar gauna pajamų už vaidmenį televizijos seriale "Draugai" ir susižėrė nemenką sumą pasirašiusi sutartį su "Glaceau's SmartWater".

Trečioje daugiausia uždirbančių Holivudo aktorių sąrašo vietoje yra Meryl Streep, gavusi 24 mln. dolerių (58,8 mln. litų). Didžiąją dalį šių lėšų aktorė gavo už vaidmenį garsaus miuziklo "Mamma Mia" ekranizacijoje.

Ketvirtoje pozicijoje yra Sarah Jessica Parker, kuriai kultinio televizijos serialo "Seksas ir miestas" perkėlimas į didžiuosius ekranus padėjo uždirbti 23 mln. dolerių (per 56 mln. litų).

Garbingoje penktoje vietoje puikuojasi Cameron Diaz, kuri nuo 2008-ųjų birželio susižėrė 20 mln. dolerių (49 mln. litų).

"Kaip įprasta Holivude, mūsų aktorės uždirbo gerokai mažiau nei jų kolegos vyrai", – rašo forbes.com ir pabrėžia, kad daugiausia uždirbantis aktorius Harrisonas Fordas susižėrė 65 mln. dolerių (160 mln. litų).


Geriausiai uždirbančių penketukas

A.Jolie – 27 mln. dolerių.

J.Aniston – 25 mln. dolerių.

M.Streep – 24 mln. dolerių.

S.J.Parker – 23 mln. dolerių.

C.Diaz – 20 mln. dolerių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų