Pereiti į pagrindinį turinį

Edinburgas dėkojo ir lietuviams

2012-05-22 12:22
Edinburgas    dėkojo    ir lietuviams
Edinburgas dėkojo ir lietuviams / Scanpix nuotr.

Po „Hearts“ pergalės Škotijos futbolo taurės finale sekmadienį tūkstančiai sirgalių Edinburgo gatvėse dėkojo savo numylėtiniams – tarp jų ir komandos kapitonui Mariui Žaliūkui, ir saugui Arvydui Novikovui, ir „Hearts“ savininkui – Lietuvos verslininkui Vladimirui Romanovui.

 


 

Komentaras

Vladimiras Romanovas, Edinburgo „Hearts“ futbolo klubo savininkas

Antrą kartą per šešerius metus „lietuviškasis“ Edinburgo „Hearts“ klubas atėmė Škotijos futbolo taurę iš jėgos, kuri jau 50 metų valdo šios šalies futbolą. „Hibernian“ komanda svajoja apie šį prizą net 110 metų, bet ir vėl jai nepavyko laimėti.

Tačiau Lietuvos žiniasklaida nemato, kaip nugalėtojų klubo kapitonas Marius Žaliūkas, po triumfo apsijuosęs lietuviška trispalve, bučiuoja visų šios šalies klubų geidžiamą trofėjų. Užtat Lietuvos žiniasklaida mato Lietuvos futbolo rungtynes. Rodo per televiziją apytuštes stadionų tribūnas būgnų fone, dirbtinį triukšmą be gerbėjų. Įdomu, kas kelia tą triukšmą? Gal pati Lietuvos futbolo federacija su lažybininkais ir Gedvydu Vainausku?

Sekmadienį Edinburgas išėjo į gatves švęsti pergalę. Škotijoje tokia tradicija – futbolo taurės laimėtojo triumfą švenčia visas miestas. Didesnių švenčių aš dar nesu matęs.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų