Pereiti į pagrindinį turinį

Kolegos, pacientai ir draugai dalijasi medikės prašymu: jai diagnozuotas agresyvus vėžys

2024-10-16 11:41 diena.lt inf.

Vieną dieną padedi kitiems įveikti sveikatos bėdas, o kitą – pačiai smogia negailestinga diagnozė.

Taip nutiko Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto mokslininkei, dermatovenerologei gyd. Ingai Kisielienei. Jai diagnozuotas smegenų vėžys, tiksliau, glioblastoma – agresyvi smegenų vėžio forma.

Medikė nepraranda vilties ir ieško pagalbos. Jos kreipimusi į geros valios žmones socialiniuose tinkluose dalijasi ir kolegos, ir kiti ją pažįstantieji.

„Rašau norėdama paprašyti pagalbos“, – prašymą pradėjo I. Kisielienė ir nupasakojo savo situaciją.

„Šių metų rugpjūčio 28 dieną pasiekiau vieną savo svajonių, apsigyniau medicinos daktaro laipsnį, o po kelių dienų man diagnozavo glioblastomą – agresyvią smegenų vėžio formą. Ši diagnozė nukrito kaip iš giedro dangaus, sukrėtė mane ir mano artimuosius, privertė nutraukti mylimą darbą ir persvarstyti ateities planus. Būdama medike suprantu, kas manęs laukia, bet pasiduoti negaliu ir neketinu. Žinau, kad bus nelengva kova, kurios viena nelaimėsiu. Nors ir labai sunku, esu priversta prašyti Jūsų pagalbos. Pirmas gydymo etapas jau suplanuotas ir pradėtas, bet, žinau, kad gydymo reikės ir ateityje. Deja, kai kurie gydymo būdai yra mokami arba taikomi tik užsienio šalyse. Su mane gydančių gydytojų pagalba esu pasiryžusi išnaudoti visas galimybes. Nusprendžiau atidaryti savo vardo fondą, kuris skirtas rinkti lėšas mano glioblastomos gydymui. Kviečiu tuos, kas gali ir nori, prisidėti prie mano gydymo kelionės“, – pagalbos prašo medikė, dėkodama savo šeimai, rodančiai begalinę stiprybę, medikams, giminei, draugams ir kaimynams, kolegoms, savo pacientams ir visiems, kurie šiuo sunkiu metu, visomis išgalėmis stengiasi jai padėti.

Daugiau informacijos ir apie galimus paramos būdus rasite I. Kisielienės pagalbos prašyme feisbuke.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Maisto kokybė

LT permažai dėmesio skiriama maisto kokybei ir dideliem darbo krūviam? Tai daugelio lėtinių ligų priežastis?
1
0
Visi komentarai (1)

Daugiau naujienų