Pereiti į pagrindinį turinį

Miestas patirs gėdą, bet išsisuks?

2009-03-13 09:00
Miestas patirs gėdą, bet išsisuks?
Miestas patirs gėdą, bet išsisuks? / Evaldo Butkevičiaus nuotr. Sutvarkys: iki futbolo rungtynių su Prancūzija ložėse bus įrengta 500 naujų kėdžių.

Šalies futbolo vadovai žvalgosi į dangų. Nuo oro priklauso, ar tarptautiniai stebėtojai leis po dviejų savaičių Kaune rengti rungtynes tarp Lietuvos ir Prancūzijos rinktinių.

"Kauno diena" prieš mėnesį rašė, kad virš Lietuvos ir Prancūzijos rinktinių rungtynių S.Dariaus ir S.Girėno stadione pakilo grėsmė.

Vasarą vyksiančiam Europos jaunimo iki 23 metų lengvosios atletikos čempionatui rengiamas stadionas išdraskytas: išardytos žurnalistų ir svarbių asmenų ložės, iškastos arčiau futbolo aikštės patrauktų šuoliaduobių duobės, nuskusta bėgimo takų danga.

S.Dariaus ir S.Girėno centro direktorius Vytas Snarskis pažymėjo, kad visi darbai iki futbolo rungtynių nebus baigti. Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Liutauras Varanavičius nuogąstavo, kad už tai gresia sankcijos – rungtynes gali tekti žaisti kitame stadione.

Remonto darbus atliekantys darbininkai pasitempė. Iki rungtynių ložės gal ir nebus visiškai sutvarkytos, bet jose stovės 500 naujų kėdžių, vanduo nekapsės jose sėdintiesiems ant galvų. Šuoliaduobes žadama užpildyti smėliu, uždengti specialiais tentais.

Daugiausiai nerimo rungtynių organizatoriams kelia be viršutinės dangos esantys bėgimo takai. Naują dangą bus galima įrengti tik po kelių mėnesių.

V.Snarskis siūlo futbolininkų apšilimui reikalingą plotą padengti sena nuimta danga. L.Varanavičius dėl V.Snarskio pasiūlymo žadėjo apsispręsti šią savaitę. Lietuvos futbolo federacijos prezidentas svarsto galimybę bėgimo takus padengti dirbtina žole. Jo manymu, iki rungtynių stadionas bus tinkamai aptvarkytas. Tam koją galėtų pakišti tik labai subjuręs oras.

"Gėdos tikrai patirsime, bet beveik neabejoju, kad rungtynės įvyks", – atsiduso L.Varanavičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų