Pereiti į pagrindinį turinį

Nauja gatvė supainiojo maršrutus

2009-01-28 09:00
Nauja gatvė supainiojo maršrutus
Nauja gatvė supainiojo maršrutus / Evaldo Butkevičiaus nuotr. Vienintelis: senąja Marvelės gatve šiuo metu važiuoja tik 18 maršruto autobusas.

Marvelės gatvės gyventojai susipainiojo. Kai kurie maršrutiniai autobusai ir taksi važiuoja senąja gatve, kai kurie – naująja.

"Vis laukiu 157 maršruto autobuso, bet nebesulaukiu", – stebėjosi Marvelės gatvėje esančioje autobusų stotelėje stovėjusi Irena. Ji ir kiti viešuoju transportu besinaudojantys gatvės gyventojai sutrikę. Atidarius naująją Marvelės gatvę pasikeitė kai kurių autobusų ir taksi maršrutai. Autobusai kurį laiką važiavo, tai viena, tai kita gatve.

Iki šiol senąja Marvelės gatve važiavo trys priemiestiniai ir vienas miesto autobusas. Po naujos gatvės atidarymo kurį laiką priemiestiniai autobusai, išvykdami iš miesto, važiavo naująja gatve, o grįždami – senąja. Neseniai tvarka pasikeitė. Priemiestiniai autobusai į senąją gatvę nebeužsuka ir nebestoja naujojoje.

"Priemiestinis maršrutas taip ir sudaromas, kad autobusai greičiau išvažiuotų iš miesto ir pasiektų užmiesčio gyvenvietes. Jeigu būtų pageidavimų, prašytume miesto kolegų, kad leistų važiuoti senąja gatve, bet jau išsiaiškinome, kad priemiesčio gyventojai naująja tvarka yra patenkinti", – kalbėjo Kauno rajono savivaldybės Kelių ir transporto skyriaus vedėjas Kęstutis Povilaitis.

Kauno miesto Transporto skyriaus vedėjas Paulius Keras sakė, kad, atidarius naująjį kelią, sudarant maršrutus tartasi su Marvelės gatvės gyventojais.

"Visi Marvelės gatvės gyventojai gyvena prie senosios gatvės. Nėra jokio reikalo juos versti eiti iki naujosios gatvės, todėl miesto autobusas ir maršrutinis taksi važiuoja senąja gatve", – sakė jis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų