Pereiti į pagrindinį turinį

Seimo pirmininko vestuvės – su golfo atspalviu

2013-05-21 11:48
Seimo pirmininko vestuvės – su golfo atspalviu
Seimo pirmininko vestuvės – su golfo atspalviu / Andriaus Aleksandravičiaus nuotr.

Kodėl Seimo pirmininko Vydo Gedvilo vestuvių ceremonija vyko Kaune, Radvilėnų pl. įsikūrusios privačios bendrovės patalpose? „Kauno dienai“ pavyko išsiaiškinti, kad bendrovės „Scandinavian Accounting and Consulting“ vadovus ir aukšto rango politiką vienija aistra golfui.

„Kauno diena“ rašė, kad penktadienio pavakare Kaune paslapčia užregistruota Seimo pirmininko antroji santuoka. Ceremonija vyko ne rotušėje. Savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriaus vedėjui Kęstučiui Ignatavičiui teko skubėti į Radvilėnų pl. įsikūrusį namą.

Dienraščio žiniomis, V.Gedvilo pasirinkimą išvažiuojamąją santuoką surengti Radvilėnų pl. 54 numeriu pažymėtame pastate lėmė čia įsikūrusios bendrovės vadovų ir Seimo pirmininko bendras pomėgis – golfas.

Auditu ir buhalterine apskaita užsiimančios bendrovės „Scandinavian Accounting and Consulting“ direktorė Laimutė Stasytienė-Tinglum yra asociacijos „Tarptautinė Lietuvos rotary golfo brolija“ narė. V.Gedvilas savo oficialiame Seimo pirmininko puslapyje nurodo, kad jo pomėgis – golfas, dalyvauja šio klubo organizuojamuose renginiuose.

Praėjusiais metais Seimo pirmininkas žaidė brolijos organizuotame golfo turnyre „Rotariada 2012“. Jame dalyvavo ir L.Stasytienė-Tinglum.

Pasikalbėti su direktore vakar nepavyko. Telefonu atsiliepęs bendrovės Verslo apskaitos departamento vadovas Vidmantas Milius, sakė, kad vadovė šiuo metu išvykusi, o jis neįpareigotas nieko komentuoti. Padėkojęs vyras padėjo ragelį.

Šaltinių teigimu, penktadienio tuoktuvių šventė buvo pratęsta netoli Lapių miestelio esančiame golfo klube „Elnias“.

Seimo pirmininko telefone vakar įjungtas autoatsakiklis vokiškai informavo, kad jis šiuo metu nepasiekiamas. Oficialioje V.Gedvilo darbotvarkėje įrašyta, kad jis dviem dienoms oficialaus vizito išvyko į Kroatiją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų