Pereiti į pagrindinį turinį

Trečias bandymas

2009-03-17 09:00

Į savivaldybės tarybos darbotvarkę trečią kartą įtrauktas klausimas dėl administracijos direktoriaus socialdemokrato Gintauto Palucko atleidimo iš pareigų.

Sostinės taryba posėdžiaus trečiadienį.

"Nė kokių nors priekaištų, nepasitikėjimo ar panašių dalykų man nebuvo išreikšta nei iš mero, nei vicemero pusės, turbūt reikėtų klausti nutarimo projekto iniciatorių", – jam gresiančio atleidimo priežasčių nenurodė G.Paluckas.

Pagal Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų, Liberalų ir centro sąjungos, Liberalų sąjūdžio, Socialdemokratų partijos ir Nepriklausomos frakcijos susitarimą administracijos direktoriaus postas priklauso socialdemokratams, tačiau, kaip anksčiau skelbta, G.Palucką bandoma atleisti dėl nesutarimų su partijos Vilniaus skyriaus vadovu Romu Adomavičiumi.

Sostinės vicemeras socialdemokratas R.Adomavičius tikino asmeninių nesutarimų su savivaldybės administracijos direktoriumi neturįs, tačiau manantis, kad jo atleidimo klausimas yra svarbus visai valdančiajai koalicijai.

Du kartus iki šiol nutarimo projektas dėl savivaldybės administracijos direktoriaus atleidimo buvo užregistruotas ir vis neįtrauktas į posėdžio darbotvarkę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų