Bulviniai blynai kitaip: prireiks obuolių ir pekino kopūsto (receptas) Pereiti į pagrindinį turinį

Bulviniai blynai kitaip: prireiks obuolių ir pekino kopūsto (receptas)

Savo aplinkoje nežinau nė vieno žmogaus, kuris nemėgtų bulvinių blynų, sako virtuvės mitų griovėjas Alfas Ivanauskas, siūlantis kitokį šio tradicinio patiekalo receptą.

Bulviniai blynai kitaip: prireiks obuolių ir pekino kopūsto (receptas)
Bulviniai blynai kitaip: prireiks obuolių ir pekino kopūsto (receptas) / Pixabay nuotr.

Pasak jo, bulviniai blynai gali būti gaminami ne tik iš kiaušinio, svogūno ir bulvių – galima naudoti ir saldžiąsias bulves, ir morkas, ir obuolius, ir pekino kopūstą.

Obuolys, kaip ir pekino kopūstas, A. Ivanausko teigimu, suteiks blynams saldumo ir sultingumo.

Svarbiausia – nebijoti eksperimentuoti.

Gaminimo eigą rasite čia.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra