Pereiti į pagrindinį turinį

Švediškų bandelių vainikas, puikiai tiksiantis neštis į svečius

„Man šventės visų pirma – patikrinti, pažįstami ir daug kartų ragauti dalykai“, – sako LRT TELEVIZIJOS laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson ir siūlo švediškų bandelių su cinamonu vainiko receptą.

Laidos „Beatos virtuvė“ nuotr.

Šiam patiekalui, kulinarės teigimu, atsispirti negali niekas.

Bandelių vainiko pagrindui – vadinamai pagerintai mielinei tešlai – prireiks kvietinių miltų, šaukštelio druskos, mielių, pieno, cukraus ir sviesto.

Klasikinį švediškų bandelių įdarą pasigaminsite iš maltų migdolų, sviesto, rudojo cukraus ir cinamono.

Receptas – vaizdo įraše.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų