Pereiti į pagrindinį turinį

"Muzikuojantis keltas" ruošiasi naujiems kruizams

2009-06-10 23:59
Sugrįš: praėjusiais metais didelio publikos susidomėjimo sulaukusi K.Smorigino, Nedos bei O.Ditkovskio trijulė savo pasirodymu džiugins ir šiemet.
Sugrįš: praėjusiais metais didelio publikos susidomėjimo sulaukusi K.Smorigino, Nedos bei O.Ditkovskio trijulė savo pasirodymu džiugins ir šiemet. / "Promo plius" nuotr.

Uostamiesčio pramogų organizatoriai tęsia romantiškų vasaros vakarų tradiciją – vienintelis Lietuvoje vasaros festivalis ant vandens "Muzikuojantis keltas" į renginius pakvies jau trečiąkart.

Koncertų metu publika turi galimybę ne tik pasiklausyti populiarių šalies atlikėjų, tačiau ir pasimėgauti bemaž trijų valandų mini kruizu po Kuršių marias bei pasigrožėti saulėlydžiu ties jūros vartais.

Pirmąjį – birželio 20-osios – vakarą klausytojų laukia gyvo garso muzikinė kelionė su Gyčiu Paškevičiumi ir grupe "Crazy Crow".

Festivalį organizuojančios bendrovės "Promo plius" direktorės Mindvilės Kaušpėdaitės teigimu, sunkmetis atsiliepė renginių kiekiui, tačiau ne kokybei.

"Šiemet turėsime gerokai mažiau pasirodymų, nes jie vyks tik šeštadieniais. Praėjusiais metais jų buvo apie 30, o šįsyk nusprendėme surengti 9, tačiau, mūsų nuomone, tikrai solidžius koncertus su pačiais populiariausiais, profesionaliausiais šalies atlikėjais, kurie pristatys išskirtinius projektus, džiugins gyvu garsu", – patikino pašnekovė.

Kaip ir pernai, bilietai į renginius kainuos 70–90 litų.

Tris mėnesius vyksiančių renginių "afišoje" – ir Juditos Leitaitės, Ingos Jankauskaitės, Marijono Mikutavičiaus, Egidijaus Sipavičiaus, Kosto Smorigino, Olego Ditkovskio, Nedos Malūnavičiūtės bei kitų žinomų šalies atlikėjų pavardės.

Paskutinis "Muzikuojančio kelto-2009" koncertas numatytas rugpjūčio 15 dieną.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų