Pereiti į pagrindinį turinį

Buvo laikinai negalima įvažiuoti į „Akropolio“ parkingą (atnaujinta)

2024-09-20 17:43 diena.lt inf.

Į Kauno „Akropolį“ atvykę kauniečiai negalėjo patekti į automobilių parkavimo aikštelę. Pranešama, kad dėl didelio užimtumo laikinai ribojamas patekimas į šio prekybos centro daugiaaukštę aikštelę ir vietos teks ieškoti kitur.

„Ties abiem įvažiavimais į „Akropolio“ aikštelę uždėtos „plytos“, negalima įvažiuoti. Neaišku, kodėl uždarė, bet išvažiuojant irgi reikia vos ne į priešpriešinę eismo juostą. Gal jie vėl ką tvarko?“ – klausė kaunietis Tomas, negalėjęs aikštelėje palikti savo automobilio.

Portalui kauno.diena.lt Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Kuodytė paaiškino apie laikinus ribojimus, susijusius su dideliu daugiaaukštės aikštelės užimtumu.

Dėkojame vairuotojams už kantrybę ir atsiprašome už nepatogumus.

„Šiuo metu visame Kauno centre dėl vykstančios mugės yra sudėtingos eismo sąlygos. Siekiant suvaldyti susidariusią spūstį daugiaaukštėje aikštelėje, laikinai uždarėme abu įvažiavimus į Kauno „Akropolį“, o kad padidintume pralaidumą, trumpam pakeitėme eismo tvarką aikštelėje. Dėkojame vairuotojams už kantrybę ir atsiprašome už nepatogumus“, – teigė B. Kuodytė.

Dėl to atvykstant į mugę ar „Akropolį“ kauniečiai ir miesto svečiai laikinai turėtų laisvos vietos automobiliui paieškoti kiek atokiau arba keliones į miesto centrą planuoti viešuoju transportu.

Prieš 18 val. Kauno „Akropolio“ atstovai informavo, kad automobilių spūstis jau išsisklaidė, todėl abu įvažiavimai į prekybos centro daugiaaukštę automobilių stovėjimo aikštelę atidaryti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų