Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno rajone vykusiame teisinių žinių konkurse nugalėjo Šlienavos moksleiviai

2022-03-21 11:00
DMN inf.

Kauno rajone vyko moksleivių teisinių žinių konkurso „Temidė 2022 m.“ I etapas, kuriame varžėsi aštuonios komandos iš skirtingų mokymosi įstaigų: Ežerėlio, Garliavos Juozo Lukšos, Čekiškės Prano Dovydaičio, VDU Ugnės Karvelis, Domeikavos, Vandžiogalos, Babtų gimnazijų ir Šlienavos pagrindinės mokyklos.

Stipriausi: nugalėjusi rajone, Šlienavos pagrindinės mokyklos komanda dalyvaus antrame „Temidės“ ture.
Stipriausi: nugalėjusi rajone, Šlienavos pagrindinės mokyklos komanda dalyvaus antrame „Temidės“ ture. / KRS nuotr.

Konkurse I–III vietas pasidalijo Šlienavos pagrindinės mokyklos, Čekiškės Prano Dovydaičio ir Vandžiogalos gimnazijų moksleiviai, tačiau Šlienavos moksleiviai buvo stipriausi ir perėjo į antrą turą, kuriame susirungs su Kauno, Kėdainių, Kaišiadorių ir Jonavos miestų stipriausiais, o vėliau ir trečiame ture – respublikinėje „Temidėje“.

Policijos organizuojamas moksleivių teisinių žinių konkursas „Temidė“ rengiamas jau ne vienus metus. Juo siekiama ugdyti jaunosios kartos teisinį sąmoningumą, supratimą apie teisinę sistemą, skatinti jaunimo pilietiškumą, diegti atsakomybės sampratą. Šiame konkurse dalyvauti gali moksleiviai nuo keturiolikos metų, komandą sudaryti turi penki aktyvūs ir smalsūs jaunuoliai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų