Pereiti į pagrindinį turinį

Neeiliniai spąstai prie Babtų: kelyje A1 pamestas betoninis baseinas apgadino per 20 automobilių

2024-09-24 17:42 diena.lt inf.

Tai, kas vakar apie 21 val. įvyko pagrindiniame Lietuvos magistraliniame kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda, turi ir siaubo, ir fantastinio filmo elementų. Anot liudytojų, labai didelis tamsios spalvos betoninis baseinas buvo pamestas jau sutemus važiuojamoje šio kelio dalyje ir iki šiandieninės popietės, anot policijos atstovės, dar buvo neaišku, kas jo savininkas.

Skaitytojo vaizdo įrašo stop kadras

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, kaktomušos su šia tamsoje vos įžiūrima pavojinga kliūtimi išvengė tik paskui vilkiką, pametusį šį krovinį, automobiliu BMW važiavusi jaunuolių pora. Anot automobilio vairuotojos, jos kolega iš vilkiko nuvažiavo net nestabtelėjęs. O ji su draugu dar bandė perspėti apie šią kliūtį kitų automobilių vairuotojus, bet tai buvo pernelyg pavojinga gyvybei.

Kiek automobilių vairuotojų pateko į šiuos spąstus ties Babtų seniūnijos Cinkiškių kaimu, ko gero, galės atsakyti tik draudikai.

Anot liudytojų, penki automobiliai po šios akistatos atrodė kaip ką tik pabuvoję mėsmalėje. Dar apie 20-ies vairuotojai nelaukė, kol atvyks policija, ir nuskubėjo savo keliais, tikėdamiesi sulaukti pagalbos iš draudikų.

Pasak Kauno policijos atstovės, jos kolegos, atvykę į įvykio vietą, užregistravo penkis šalikelėje stovėjusius apgadintus automobilius: du „VW Passat“, kuriuos vairavo 1998 m. gimusi moteris ir 1972 m. gimęs vyras, „Seat Alhambra“, kurį vairavo 1953 m. gimęs vyras, „Mercedes-Benz“, vairuojamas 1979 m. gimusios moters, ir „Audi A4“, vairuojamas 1994 m. gimusio vyro.

Skaitytojo vaizdo įrašas

Visų jų vairuotojai pareigūnams teigė, kad važiuodami Klaipėdos kryptimi, pervažiavo ant kelio gulėjusį krovinį.

Policijos atstovė patvirtino, kad tai buvo baseino konstrukcija, akcentuodama, kad ant jos jokių lipdukų ar užrašų, leidžiančių nustatyti savininką, nebuvo, todėl prašoma visuomenės pagalbos – jeigu jūsų automobilio vaizdo registratorius užfiksavo šį krovinį pametusį vilkiką, prašoma atsiųsti šį įrašą arba jo valstybinius numerius elektroninio pašto adresu: info@kaunas. policija.lt.

Atsakyti, kur šiuo metu yra minėtas baseinas, policijos atstovė negalėjo. Tik teigė, kad vakar vakare jos kolegos šią kliūtį nuo magistralinio kelio važiujamosios dalies patraukė, kad ji nekliudytų eismui.

Kadangi nukentėjusių žmonių, anot policijos atstovės, per šį eilinį incidentą nėra, dėl šio įvykio pradėta tik administracinė teisena.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų