Pereiti į pagrindinį turinį

Šilainiuose pareigūnai krėtė jaunuolių automobilį: gresia rimti nemalonumai

2020-04-03 07:37 diena.lt inf.

Vėlų ketvirtadienio vakarą Šilainiuose gyventojai užfiksavo sujudimą. Į vieną iš čia esančių aikštelių sulėkė gausios pareigūnų pajėgos, o jų taikiu tapo įtartini pasirodę automobilyje buvę jaunuoliai.

"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė, apie 22 val. pareigūnai patruliavo Šilainiuose. Čia jiems į akiratį pateko Jotvingių g. esančioje aikštelėje stovėjęs automobilis.

Privažiavus arčiau paaiškėjo, kad jame – grupė jaunuolių. Kaip ir priklauso, automobilis buvo apžiūrėtas, o tada ir paaiškėjo, ką vėlų vakarą veikia susirinkę jauni vyrai.

„Transporto priemonėje rasta, kaip įtariama, narkotinės medžiagos. Dėl to patruliams į pagalbą atvyko ekspertai, tiriantys tokias nusikalstamas veikas. Toliau aiškinamos aplinkybės“, – portalui kauno.diena.lt teigė policijos atstovė.

Primename, kad pagal Baudžiamojo kodekso 260 str. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis) už tokią nusikalstamą veiką, atsižvelgiant į narkotinių medžiagų ar psichotropinių medžiagų kiekį, numatytas laisvės atėmimas nuo dvejų iki penkiolikos metų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų