Pereiti į pagrindinį turinį

Ugningas rytas Vilijampolėje: liepsnų grobiu tapo du pastatai, šaldytuvas ir automobilis

2024-08-14 09:20 diena.lt inf.

Trečiadienio ryte vienoje privačioje Vilijampolės valdoje žaibiškai pradėjo plisti ugnis. Ūkiniame pastate kilęs gaisras netruko persimesti į garažą, po ko užsidegė ir kažkodėl kieme šalia vieno iš minėtų pastatų stovėjęs šaldytuvas. Galiausiai liepsnos ėmė gviežtis ir ne per toliausiai stovinčio automobilio.

Apie šią nelaimę Raudondvario plente 8.18 val. Bendrajam pagalbos centrui pranešė minėtos valdos kaimynas.

Pirminė informacija buvo, kad atvira liepsna dega medinis ūkinis pastatas. Šalia – kiti pastatai bei automobiliai.

Į gaisravietę buvo pasiųstos trys autocisternos iš dviejų Kauno ugniagesių gelbėtojų komandų – Šilainių ir Nemuno gatvės.

Pakeliui į įvykio vietą papildomai pranešta, kad jau dega ir medinis garažas, sublokuotas su ūkiniu pastatu.

Pasiekus gaisravietę, abu minėti statiniai jau degė atvira liepsna. Kaip ir prie vieno iš jų stovėjęs šaldytuvas. Tačiau arčiausiai jų buvusį automobilį nuo tokios pačios lemties ugniagesiams gelbėtojams apsaugoti pavyko. Šis „Opel Astra“ tik apsilydė.

Pasak Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovės Džiugintos Vaitkevičienės, 8.44 val. gaisrą pavyko lokalizuoti. Tačiau garažas sudegė visiškai, kaip ir šaldytuvas. Stipriai apdegė ir ūkinis pastatas. Bet pavyko išsaugoti už septynių metrų nuo jų esantį gyvenamąjį namą.

Nustatyta, kad šią nelaimę prišaukė elektros įrenginių, prietaisų ar elektros instaliacijos gedimas, kas vėl privertė prisiminti neaišku kokiomis aplinkybėmis gaisro židinyje atsidūrusį šaldytuvą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų