Quantcast

Garbingo jubiliejaus proga Klaipėdos pilies džiazo festivaliui – Klaipėdos mero sveikinimas

  • Teksto dydis:

„Paskutinę birželio savaitę Klaipėdoje užbaigsime grandioziniu savaitgaliu! Vienas įtakingiausių džiazo muzikantų, žmogus – epocha Loui Armstrongas yra klausęs bendraminčių, ar jie žino, kas yra džiazas.

Jei ne, tai niekada ir nesužinosite, – tuomet atsakė Armstrongas. Aš labai džiaugiuosi, kad bent jau klaipėdiečiams nereikia pasakoti, kuo džiazas yra nuostabus. Didžiuojuosi, kad Lietuvoje, tame tarpe ir Baltijos valstybėse, Klaipėda yra džiazo lopšys, o Džiazo festivalis šiemet skaičiuoja net 30 metus!

Birželio 27–30 dienomis taip pat penktą kartą sugrįžta „The Tall Ships Races“ didžiųjų burlaivių lenktynės! Pirmą kartą istorijoje Klaipėdai patikėta tapti šių unikalių lenktynių starto uostu – tai didelis tarptautinės jūrinės bendruomenės įvertinimas Lietuvai, kaip jūrinei valstybei.

Jūsų lauks ir Tarptautinis nematerialaus kultūros paveldo festivalis „Lauksnos“ – susipažinsite su liaudies meno šedevrais – muzika, šokiu, tautosaka! Pasitikime paskutinį birželio savaitgalį trankiai – džiazo ritmu, iškeltomis burėmis ir puoselėdami tautiškumą! Lauksiu Jūsų ir mūsų Klaipėdoje – birželio 27–29 dienomis!“ – sakė Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai >>NN:)

tai >>NN:) portretas
tu durna boba pirma susigaudyk kas apie ką rašo o tik paskui kišk savo trigraši

>>NN:)

>>NN:)  portretas
Kaip bukas taip patryyyjotas ? MERAS sveikina su jubiliejumi !!! Bukagalvi, MERAS ! eik knygų skaityti, mokytis , nes nuo bukų jau bloga .

>NN

>NN portretas
tai kai neturi ka pasakyt tai va ir reikia prikibt prie nuotraukos? Kita kart gal parašyk ,,Vaitkus durnas' ir pasijusi kur kas geriau?:D:D
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių