Pereiti į pagrindinį turinį

Gimtadienį švenčianti radijo stotis „Laluna“ savo klausytojams padovanojo gabalėlį dangaus

2024-08-30 17:21 diena.lt inf.

Šią vasarą savo 29 – ąjį gimtadienį švenčianti radijo stotis „Laluna“ nusprendė gimtadienio dovanas ne priiminėti, o dovanoti. Dvi savaites radijo eteryje programų vedėjai ieškojo drąsuolių, norinčių sudainuoti „Lalunai“ „Su gimimo diena“ danguje, krentant iš 3 kilometrų aukščio 200 kilometrų per valandą greičiu. Drąsuolių atsirado labai daug, tačiau akcijos dalyviais tapo tik 19 ištikimiausių „Lalunos“ klausytojų, kurie klausėsi radijo stoties ir tinkamu metu prisiskambino į eterio žaidimą. Ekstremalius pojūčius radijo stoties „Laluna“ gimtadienio proga klausytojams dovanojo „Skydive Klaipėda“ komanda. Beje, tai ne vienintelės dovanos, kurios laukė ekstremalių įspūdžių trokštančių klausytojų. Ant žemės nusileidusiems drąsuoliams buvo įteiktos ir puikios dovanos – net dvi Kamado Bono Minimo kepsninės ir Texas Club anglys pirmam kepsninės užkūrimui.

Radijo programų vedėjas – padrąsinimui

Radijo stoties „Laluna“ programų vedėjas Vilius Regalas buvo išrinktas drąsiausiu radijo stoties darbuotoju, mat, jis, pats nė karto nešokęs iš lėktuvo su parašiutu, pasiryžo padrąsinti konkurso laimėtojus. Vilius pats tapo akcijos dalyviu, kad „savo kailiu“ išmėgintų tai, ką patyrė radijo stoties  „Laluna“ klausytojai, laimėję gimtadienio dovanas. Po šuolio Vilius sakė: „Noriu dar!!!”. Šuolį tandemu su instruktoriumi atlikęs radijo programų vedėjas pasakojo, kad danguje „Lalunos“ klausytojų, laimėjusių gimtadienio dovanas, raminti nereikėjo. Jie jautėsi drąsiai ir užtikrintai. Atėjus momentui, žengė iš lėktuvo ir galėjo pasigrožėti neįtikėtina uostamiesčio panorama iš paukščio skrydžio. Ramybės šuolininkams suteikė ir Klaipėdos parašiutininkų klubo „Skydive“ instruktoriai.

Partnerio nuotr.

Netikėtas posūkis

Palaikyti kolegų į Klaipėdos Avia eskadrilę atvyko ir Viliaus kolegė, radijo programų vedėja Vaida Vytaitė. Ji ruošėsi įamžinti įsimintinas akimirkas, tačiau „Skydive Klaipėda“ instruktoriai paragino šokti ir ją. Su suknele į eskadrilę atvykusi radijo programų vedėja pajuokavo, kad su suknele tikrai nešoks, o gražaus kombinezono parašiutininkai, greičiausiai, neturi. Bet... „Skydive Klaipėda“ instruktorius Robertas Rezgevičius atnešė tokio grožio kombinezoną, kuris idealiai tiko radijo vedėjai. Prašiutininkai atsisakymo nepriėmė ir Vaida atliko šuolį. Spontanišką sprendimą priėmusi radijo programų vedėja sakė, kad tai – geriausia ir ekstremaliausia gyvenimo patirtis. Beje, Vaida su instruktoriumi Artiomu danguje sudainavo „Lalunai“ – „Su gimimo diena!“

Partnerio nuotr.

Akcijoje pasisekė Jolantai ir Valentui

Radijo akcijos loterijoje sėkmė lydėjo Jolantą Korsakienę ir Valentą Ūžą. Jiems pasisekė laimėti radijo stoties „Laluna“ gimtadienio dovanas. Abu akcijos dalyviai iš lėktuvo su parašiutais šoko pirmą kartą. Jolanta prisipažino, kad tai ekstremaliausia, ką jai gyvenime yra tekę patirti, o Valentas šuolį parašiutu vadino išsipildžiusia svajone. Net tris maratonus nubėgęs „Lalunos“ klausytojas šokti iš lėktuvo nebijojo. Klausytoja Jolanta pasakojo, kad po laisvojo kritimo, kuris įprastai trunka apie 30 sekundžių, ji, išsiskleidus parašiutui, dar apie 8 minutes tiesiog mėgavosi jūros, marių ir Klaipėdos vaizdais. Nusileidę ant žemės, akcijos dalyviai pasakojo, kad patirtas jausmas nerealus ir jie mielai pakartotų tai, ką patyrė, nes emocijos sunkiai žodžiais nusakomos.

Partnerio nuotr.

Su „Laluna“ – danguje ir ant žemės

Išbandyti savo drąsą radijo stotis „Laluna“ savo klausytojus kviečia ne pirmą kartą. 2002 m. „Lalunos“ organizuojamose vestuvėse jaunavedžių pora – Kristina ir Saulius, vestuvių dieną iššokę iš lėktuvo su parašiutais, nusileido Melnragės paplūdimyje, kur jų laukė būrys radijo stoties „Laluna“ klausytojų. Tuometiniai jaunavedžiai ekstremalias vestuves prisimena iki šiol ir vadina jas vienu ryškiausių gyvenimo nuotykių.

Partnerio nuotr.

„Laluna“ – 29 metus ant bangos!

Radijo stotis „Laluna“ šiuo gimtadieniu pradeda trisdešimtąjį savo veiklos sezoną. Džiaugiamės klaipėdiečių mums rodoma meile. Ir toliau sieksime būti neatsiejama Klaipėdos miesto gyvenimo dalimi. „Laluna“ jau 29-erius metus iškilusi ant aukščiausios bangos Klaipėdoje!

Straipsnis užsakytas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų