Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdiečiai liko nustebę: neįgaliojo automobiliui skirtoje vietoje – statybinės atliekos

2021-11-04 11:50

Šilutės plente esančio daugiabučio gyventojai nustebo išvydę vaizdelį kieme – statybininkai, veikiausiai remontavę vieną butų, susikrovė statybiniu laužu prigrūstus maišus neįgaliojo gyventojo automobiliui skirtoje vietoje.

Žmonės apie šią situaciją informavo Klaipėdos savivaldybę ir prašė pasiaiškinti, kas taip įžūliai pasielgė.

Viešosios tvarkos skyriaus Kontrolės ir prevencijos poskyrio vyriausiasis specialistas Gintaras Lasickas nuvyko pagal gyventojų nurodytą adresą.

Minimoje vietoje automobilių statymo vieta skirta neįgaliesiems, jokio statybinio laužo ar plytų neužfiksuota.

"Pateiktą informaciją Viešosios tvarkos skyriaus specialistai patikslino planinio patikrinimo metu. Minimoje vietoje automobilių statymo vieta skirta neįgaliesiems, jokio statybinio laužo ar plytų neužfiksuota. Fizinis asmuo, vadovaudamasis Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus patvirtintomis Triukšmo šaltinių valdytojų, vykdančių statybos darbus gyvenamosiose patalpose ir gyvenamosiose teritorijose, taisyklėmis, informavo Klaipėdos savivaldybės administraciją apie buto remonto darbus", – aiškino G.Lasickas.

Gyventojas tikrintojams pareiškė, kad bute remontas bus atliekamas iki kitų metų sausio 31 d.

"Jis paaiškino, kad remonto darbų rangovai iš remontuojamo buto išneštą statybinį laužą iki atvykstant specialiai transporto priemonei buvo sukrovę kieme prie automobilių stovėjimo aikštelės ir apgailestavo dėl buvusių galimų nepatogumų gyventojams. Paaiškinimą pateikęs gyventojas dar kartą supažindintas su Triukšmo valdymo įstatymo nuostatomis ir Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu dėl nustatyto statybos darbų, kurių metu skleidžiamas triukšmas, pradžios ir pabaigos laiko", – informavo G.Lasickas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų