Pereiti į pagrindinį turinį

Pavojingas vietas klaipėdiečiai žymi originaliai (foto)

2013-04-11 15:49
Pavojingas vietas klaipėdiečiai žymi originaliai (foto)
Pavojingas vietas klaipėdiečiai žymi originaliai (foto) / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Uostamiesčio gatvių kai kuriose vietose įlūžo lietaus kanalizacijos grotelės. Kol jos bus suremontuotos, klaipėdiečiai išradingai pažymi pavojingas vietas. Tam panaudojamas ir celofanas, ir medžiaga.

Lietaus kanalizacijos grotelės į žemę susmego vienoje pagrindinių miesto gatvių – Pilies gatvėje ties vis dar remontuojamu Klaipėdos dramos teatru.

Klaipėdiečiai pavojingą vietą pažymėjo strypu, kad ši būtų labiau pastebimesnė.

Panaši situacija yra ir Smiltelės gatvėje. Čia taip pat yra į žemę susmegusios lietaus kanalizacijos grotelės. Ši vieta, kad pastebėtų vairuotojai, pažymėta originaliau. Ant medinio pagalio užsuktas celofanas ir medžiagos gabalas.

Pastaruoju metu iš įmonės „Klaipėdos vanduo“ gautas ne vienas pranešimas apie įsmigusias groteles.

„Liukai įsmigo po žiemos. Tam įtakos turi ir oro sąlygos, įšalas, ir intensyvus eismas. Perdanga neatlaiko ir lūžta“, – pasakojo Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda.

Apie pavojingas vietas pranešta rangovams ir artimiausiu metu jos bus suremontuotos. Vietas nurodyta pažymėti tinkamai.

„Gyventojus apie panašias vietas prašyčiau informuoti savivaldybę ar paskambinti ir pranešti pagalbos telefonu. Su šiomis problemomis dirba vienas specialistas. Jis negali surasti visų miesto duobių“, – teigė L.Dūda.

Metalinės grotelės, šulinių dangčiai – dažnas vagių grobis. Artimiausiu metu bus skaičiuojama, kiek jų pavogta. Kai kuriose vietose metalinės grotelės ir šulinių dangčiai yra pakeisti plastikiniais. Tačiau vagys jau vagia ir šiuos.

Atokiau esančioje Strėvos gatvėje, kur metaliniai šulinių dangčiai buvo nuolat vagiami, rasta išeitis. Ant jų uždėtas betoninis luitas. L.Dūdos teigimu, eismas šioje gatvėje nedidelis, o luitai jam netrukdo.

Papildyta:

Ketvirtadienį įsmigęs šulinys Pilies gatvėje buvo remontuojamas.

„Pravažiuoti yra kur. Didelių problemų vairuotojams neturėtų kilti. Žiūrėsime, gal galima bus ką nors pakeisti“, – teigė L.Dūda.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų