Quantcast

Paaiškėjo pajūryje mergaites gelbėjusio ir nuskendusio vyro tapatybė: herojus, nebijantis nieko

  • Teksto dydis:

Paaiškėjo vyro, šeštadienį nuskendusio Baltijos jūroje, tapatybė. Bendrovė BCG (Baltic Contracting Group), kurioje vyras dirbo, pranešė netekusi šviesulio ir herojaus Rolando Gelčio.

„BCG šeimos vardu kreipiamės į visus: darbuotojus, klientus, bendruomenę. Kodėl sakome šeima? Jau 13 m. kuriame ir puoselėjame vertybes, kuriomis vadovaujamės kasdien, padėdami vieni kitiems, besidžiaugdami ar liūdėdami drauge kaip tikra šeima.

Su skausmu pranešame, kad praradome dalį savęs. Netekome šviesulio ir herojaus R. Gelčio. Mums garbė pažinti šį žmogų, su kuriuo treji bendrystės metai buvo pilni džiaugsmo, juoko, šypsenų ir beprotiškų iššūkių ir palaikymo!

Šį rytą BCG kolektyvas pasitinka kartu, bet kitaip – ten, kur Rolandas buvo drąsus ir bebaimis, herojus, nebijantis nieko“, – feisbuke rašė įmonė BCG.

Bendrovė taip pat išreiškė didžiausią užuojautą žuvusiojo žmonai Jurgitai, sūnui Armandui.

Su R. Gelčiu atsisveikinama šiandien. 8 val. vyko Šv. mišios Klaipėdos Šv. Pranciškaus Asyžiečio bažnyčioje. 9–15 val. – atsisveikinimas „Aterna“ (Žaliojoje salė), Joniškės g., 15 val. išlydėjimas į Palangos kapines.

„Rolandai, visada išliksi pavyzdžiu mums! Kilnūs žmonės, darydami gera, negalvoja apie save – gelbėdami kitų gyvybes, paaukoja savąją.

Be galo liūdime, tavęs netekę! Ilsėkis ramybėje. Mylinti BCG šeima!“ – rašė BCG.

 

 

Primename, kad šeštadienį, apie 8 val. ryto, 12 ir 13 metų mergaitės ties centrine Melnragės gelbėjimo stotimi į jūrą įbrido vienos ir staiga pajuto, kad nebegali grįžti į krantą, srovė jas pradėjo tempti gilyn.

Būtent tuo metu pakrantėje sportavo 52 metų vyras, kurį gelbėtojai pažinojo iš matymo. R. Gelčys mankštindavosi pajūryje ištisus metus, jis buvo fiziškai stiprus ir, akivaizdu, jautrus kito nelaimei, nes, pamatęs bangose besiblaškančius vaikus, puolė juos gelbėti.

Apie 8.30 val. vyras dingo po vandeniu. Atvykę priešgaisrinės tarnybos gelbėtojai mergaites ištraukė iš vandens.

Po valandos nuo gelbėjimo operacijos pradžios maždaug už 50 metrų nuo tos vietos, kur pradėjo skęsti mergaitės, jau negyvo vyro kūną pastebėjo vandens motociklu jo ieškojęs gelbėtojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hmmm

hmmm portretas
skendo prie centrines stoties- kiek psmenu budavo anksciau pakabintas gelbejimosi ratas

ko nutylit mergu tapatybes

ko nutylit mergu tapatybes portretas
kad jos ukrainietės,ir kad ju tėvams nusispjaut i lt istatymus kad vaikams vienėms,ir esant draudziamai veliavai maudytis draudziama,to pasėkoje žuves lietuvis ..ir kažkodė visi tokie 'nukentėje' apsigyveno pajuryje o ne kokioje priekuleje,ar balbierišky.

herojus tai herojus...

herojus tai herojus... portretas
svetima skausma ant savo seimos uzkrove... ir.. neplanavo...gera sirdis...saziningas... puole gelbet nes neissilavines bauduvos ystaymu ir klastu dar nezinojo ... rezultatas... kaip BAUDUVA ir GEROVE ystayme nurode : as pilietis susimokejes uz brangu mokama parkinga hipoteka ir visus mokescius issipirkes visas veiklos licenzijas galiu pradet gelbet, bet tik uz pinigus ..nuo kuriu reikia sumoket PVM GPM PSD ir lietaus mokesti.... nieko asmensiko ...tiesiog paziuriu ystayma ir taikau taip kaip parasyta...vadzioj sedinciu arkliu galvos didesnes jie geriau zino nuo ko ir kada mane mokestiniu vezdu vakcinuot... nuskendusiojo seima turetu dziaugtis jei valdzia jiems nepateiks pretenziju i valstybes turto sugadinima netycini pastumejima pulti gelbeti kuris privede prie paties PSD moketojo zuties... prisiminkit ystaima kad vakaru koloniju kultura sako kad turtas yra sventas ir skolos ir prievoles atlygint veiklos sukelta zala paveldymos... ...
VISI KOMENTARAI 54

Galerijos

Daugiau straipsnių