Quantcast

Uostamiestyje – bendraamžių egzekucija paaugliui: atsakyk už „bazarą“!

  • Teksto dydis:

Socialiniame tinkle paplito vaizdo įrašas, kurio epizoduose matyti uostamiestyje, prie krūmų, talžomas paauglys.

Iš pradžių panašaus amžiaus asmenų ratu apsuptas jaunuolis sulaukia spyrio į pilvo sritį. Netrukus vaizdo įrašas nutrūksta ir vėl prasideda – tik jau kitu epizodu. Čia paauglys jėga nustumiamas krūmų link trenkiant per veidą, pargriaunamas ir spardomas, fone aidint keiksmažodžių tiradoms.

„Neverk, b**t. Atsakyk už bazarą, n****i“, – girdėti vaizdo įraše.

Dėl ko paauglys atsidūrė agresyvioje aplinkoje, nuspėti sunku, nes nufilmuoti atskiri epizodai nesudaro bendro įvykio konteksto. Taip pat nežinoma, kokius sužalojimus jis patyrė. Aišku tik tiek, kad incidentas, laimė, nepraslinko tyliai ir buvo fiksuotas pareigūnų.

 

 

Kaip teigiama, pranešimą apie nepilnamečio sumušimą ir šio veiksmo vaizdo įrašo įkėlimą į internetą uostamiesčio policija gavo liepos 1 d. Apie tai pareigūnams pranešė jaunuolio artimieji.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovės spaudai Andromedos Grauslienės, ikiteisminis tyrimas dėl smurto atvejo dar nepradėtas, pareigūnai tikslina informaciją ir aiškinasi šio įvykio aplinkybes.

„Patariame laikytis bendrų moralės ir elgesio normų bei gerbti kitus asmenis, nepropaguoti smurto, nekelti tokių įrašų nei į socialinius tinklus, nei kitais būdais į viešąją erdvę. Kalbant apie įrašo viešinimą, paauglio tėvai ar kiti suinteresuoti asmenys turėtų kreiptis į Žurnalistų etikos inspektoriaus tarnybą“, – kalbėjo A. Grauslienė.

Pasirodo, liepos 1 d. miesto policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis turimas dėl 2009 m. gimusio paauglio apiplėšimo. Anot komisariato atstovės spaudai, kriminalinių įvykių suvestinėje buvo pranešta, kad keturi jaunuoliai pirmadienį, apie 18 val., smurtavo prieš 15-metį ir iš jo piniginės pagrobė 150 eurų.

Ar įtariamieji nustatyti, pareigūnai nepranešė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Klaipėdos teisėsauginingai impotentai. Niekad nesiima bylų susijusių su nepilnamečiais. Jei taip toliau, piliečiams patiem reiks auklėt tas kurwų atliekas.

bordakėlis

bordakėlis portretas
Mano vaikams gręsia pavojus kai tokie banditai vaikšto laisvėje. VAIKŲ TEISĖS nesirūpina vaikų saugumu, neatima nusikaltėlių iš šeimų jų neperauklėja,

> bronislovui

> bronislovui portretas
tokių žodžių išmokstama artimiausioje aplinkoje. Paskaitykite komentarus, dar ne tokių žodžių rasite. Jei vaikai gauna gerą pradinį auklėjimą šeimoje, ypatingai retai vartoja ir tokius žodžius, ir taip elgiasi. Šiuolaikinis švietimas to tikrai nemoko, gerbiami komentatoriai.
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių