Pereiti į pagrindinį turinį

Scena pastatyta per žemai?

Buvau ir aš Klaipėdos festivalyje, mačiau nuostabų šokio spektaklį „Reverb’as“. Pasirodymas tikrai patiko, puikūs šokėjai. Tačiau nepatiko išdėliotos sėdimos vietos. Scena – žemai, žmonės sėdi paprastose kėdėse, nėra jokio paaukštinimo, kad geriau matytųsi. Dėl to kai kurie žmonės, ir aš tarp jų, atsistojau prie vienos iš konstrukcijų, labiau iš šono. Tada scena buvo matyti puikiai. Siūlyčiau organizatoriams pagalvoti arba apie scenos, arba apie kėdžių paaukštinimą. Kai bilietai kainuoja nemažai, norisi pamatyti visą reginį.

Jelena

Dėl šiukšlių – netvarka

Nežinau, kodėl tik pavasariais vykdomos visokios švaros akcijos. Vaikštau po įvairius parkelius, kai geras oras, ir matau labai daug išmėtytų šiukšlių. Ledų, saldainių, traškučių, cigarečių pakuočių, net konservų dėžučių. Taip ir norisi pasiimti šiukšlių maišą ir pačiam visą parką sutvarkyti. Jeigu sveikata leistų, tikrai tą ir padaryčiau. Kiek galiu, surenku šiukšles aplink savo daugiabutį. Gaila žiūrėti, kai aplinka graži, o šiukšlės tą grožį temdo.

Eugenijus

Siena – vėl apipaišyta

Neseniai Debreceno gatvėje buvo uždažyta grafičiais apipaišyto daugiabučio namo siena. Praėjo net nežinau kiek tiksliai laiko, bet siena vėl apipaišyta. Pasirašyta „Dino“ ar „Dno“. Gal pareigūnai susidomėtų? Gal pagal braižą atrastų žmogų, purvinantį Klaipėdos daugiabučių sienas? Ši problema aktuali visam miestui. Nejaugi gyventojai iš savo kišenės turės mokėti už stebėjimo kamerų pastatymą?

Birutė

Vietoj puodelio – termosas

Per televiziją sakė, kad apmokestins vienkartinius kavos puodelius. Manau, kad tai labai gera idėja. Mažiau kavos gėrėjų, mažiau šiukšlių. Juk visi turi namuose bent vieną termosą, tai kodėl negali į jį įsipilti kavos? Jei beveik kiekvieną dieną žmogus pirktų kavos už 1,6 euro, tai per mėnesį išeitų apie 48 eurus, dar pridėkime kokį nors puodelio mokestį. O kavos pakelis kainuoja apie keturis eurus, jo užtenka mėnesiui.

Skaitytoja

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų