Pereiti į pagrindinį turinį

Už pokyčius – padėka

Ačiū „Klaipėdos“ redakcijai, kad parašė apie tai, jog bus tvarkomi suoliukai. Atėjau į Žardininkų gatvėje esančią stotelę, o ten nebėra paviljono ir suoliuko. Apgailestavau, kad nebebus kur atsisėsti, laukiau autobuso atsirėmusį į apšvietimo stulpą. Tačiau perskaičiusi laikraštį apsidžiaugiau – suoliukai bus atnaujinti. Tokių pokyčių seniai reikėjo. Taip pat skaičiau apie prieš daugelį metų Japonijoje numestą atominę bombą. Dėl kokios priežasties ir ar nubausti kaltininkai dėl nekaltų žmonių žūties? Amerika mums visada atrodė kaip svajonių šalis, bet kaip ji galėjo taip pasielgti?

Skaitytoja

Terminas – iki rugsėjo

Sausio 15-osios gatvėje tvarkomas takas, klojamos trinkelės. Labai gerai, bet, mano nuomone, darbai vyksta per lėtai. Ne už kalnų rugsėjis, vaikai pradės eiti į mokyklą, o jie būtent tuo taku ir eina. Būtų šaunu, jei darbus iki tol užbaigtų ir vaikai į mokyklą galėtų eiti saugiu taku, o ne gatve.

Justina

Gelbėti neverta?

Kokie begalviai tie paplūdimių poilsiautojai. Kitaip nepavadinsi. Buvau ir aš pliaže, stebėjau vieną išsišokėlį. Jis tikrai matė, nebent turi regos problemą, pakabintą raudoną, maudytis draudžiančią vėliavą. Tačiau to nepaisydamas brido į jūrą, šokinėjo per bangas. Gelbėtojas jam nieko nesakė. O manau, kad turėjo ne tik pasakyti, bet ir, kaip sakant, už pakarpos ištraukti. Tik tokiems „proto bokštams“ niekas nerūpi. Tai gal ir gelbėti jų neverta?

Juozas

Ukrainai – pergalė

Neseniai lankiausi viename Merkinėje esančiame muziejuje. Toli nuo Klaipėdos. Man labai patiko ten matytas vienas dalykas, veikiausiai muziejaus savininkų sugalvota instaliacija – neva kameroje įkalintas V. Putinas. Gražu ir gera tokį vaizdą pamatyti. Laukiame, kada tai išsipildys, ir karas pasibaigs. Nepavargstame tikėti Ukrainos pergale.

Jelena

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų