Pereiti į pagrindinį turinį

Valytuvas – maišelyje

2024-08-27 02:00

Gal kas nors galėtų pasakyti, kodėl dalis Klaipėdos vairuotojų važinėja savo automobilių galinio stiklo valytuvą įkišę į plastikinį maišelį? Jau seniai, dar žiemą, pastebėjau šį naują „reiškinį“ ir niekaip negaliu rasti atsakymo, kodėl taip daroma. Gal žiemą taip vairuotojai saugojo tą valytuvą nuo gumelės prišalimo prie galinio stiklo? Bet tada kodėl tą valytuvą taip pat laiko apvilktą maišeliu ir vasarą? O gal yra kokia nors kitokia priežastis? Tiesiog nervina, kad niekas nežino atsakymo, o klausinėti priėjus prie svetimo automobilio nelabai norisi.

Romas

Kvailiai neturėtų daryti įtakos

Labai įdomu, koks bus K. Donelaičio aikštės ar dar kitaip vadinamo K. Donelaičio skvero likimas? Dar neteko girdėti naujosios Klaipėdos valdžios pozicijos šio miesto objekto atžvilgiu. Teko matyti, kad čia pavasarį buvo tik apgenėti tie seni medžiai ir palikti toliau kelti grėsmę praeiviams. Kada tie apipuvę senoliai bus iškirsti, o pasodinti nauji? Ana valdžia nesiryžo to padaryti, nes bijojo kai kurių sukvailėjusių veikėjų, kurie vis išlenda su spragilais „ginti“ visokių puvėkų. Nejaugi ir ši valdžia visokio tokio raugo irgi bijo? Praretinti reikia ir Skulptūrų parką, kur medžiai per girtų komunistų „subotnikus“ buvo susodinti stichiškai, bet kaip ir visa tai – idioto V. I. Lenino garbei. Gal laikas atsikratyti tų sovietinių prietarų ir vienąkart mieste įvesti tvarką? Kvailiai ir šiaip nesveikų kompleksų kamuojami žmonės nebeturėtų daryti įtaką tvarkymo reikalams.

Ričardas

Kam tie sporto rūmai?

Gargžduose, kaip teko daug kam matyti, yra statomi didžiuliai sporto rūmai. Kas pasakys, kam jų ten reikia? Nejaugi nėra kur dėti biudžeto lėšas? Kam jie išvis, ar nėra svarbesnių prioritetinių reikalų? Tiesiog pikta matyti šitokį neracionalumą. Neaišku ir dėl Klaipėdoje planuojamų statyti ledo rūmų. Gal čia kažkas anoje kadencijoje K. Kubilinsko apie Senio Šalčio anūką prisiskaitė?

Virga

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų