Pereiti į pagrindinį turinį

Gražiausia Lietuvos mergina karūnuota 20-metė Rasa Vereniūtė

2012-04-10 12:31

Pirmadienio vakarą Klaipėdos „Švyturio“ arenoje karūnuota „Mis Lietuva 2012”. Ja tapo Rasa Vereniūtė iš Vilniaus.

Karūną 20-metei mėlynakei uždėjo praėjusių metų konkurso nugalėtoja Ieva Gervinskaitė.

Iš 15 finalo dalyvių nugalėtoją išrinko komisija, kurią sudarė šeši komisijos nariai: verslininkas Benas Gudelis, Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas, Seimo narė ir dainininkė Inga Valinskienė, „Lietuvos ryto” televizijos vadovas Edmundas Jakilaitis, Klaipėdos universiteto sportinių šokių ansamblio „Žuvėdra” vadovė Skaistutė Idzelevičienė ir fotografas Albertas Pocej.

Renginį vedė Livija Gradauskienė ir Vytenis Sinkevičius, o žiūrovams arenoje ir prie televizijos ekranų nuobodžiauti neleido Violeta ir Vilius Tarasovai, „Šarka“, „Pikaso“, Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis, kiti atlikėjai.

Laimėtoja iškovojo teisę atstovauti Lietuvai konkurse „Mis pasaulis 2012”, kuris vyks rugpjūtį Kinijoje.

Komisijos pirmininkas B.Gudelis paskelbė, kad nuo šiol Lietuvos atstovės galės varžytis ir „Mis visata" konkurse, į kurį bus siunčiama pirmoji arba antroji vicemis. Šie titulai atiteko Gretai Mikalauskytei ir Eglei Štandtaitei, kuri taip pat pelnė daugiausiai publikos simpatijų.

„Mis foto 2012" tapo Enrika Grigaitytė, „Mis gracija 2012" – Dovilė Brazionytė, o „Mis elegancija 2012" – Erika Vilimaitytė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų