Pereiti į pagrindinį turinį

Jaunojo kulinaro įkvėpimo adresas – vaikystė Obuolių gatvėje

2013-06-04 11:18
Jaunojo kulinaro įkvėpimo adresas – vaikystė Obuolių gatvėje
Jaunojo kulinaro įkvėpimo adresas – vaikystė Obuolių gatvėje / Ievos Jonelytės - Arlauskienės nuotr.

Paulius Strasevičius šį pavasarį baigia kulinarijos mokslus viename mokymo centre, kur suteikiama daug laiko praktikai. Kulinaro specialybę Paulius pasirinko būdamas šeštoje klasėje, o tuo, kas vyksta virtuvėje, susidomėjo vaikystėje, kuri prabėgo Kauno Žaliakalnyje esančioje Obuolių gatvėje.

„Atsistodavau ant kėdės, kad pasiekčiau stalą, susidėdavau ant jo įvairius produktus, reikalingus sumuštiniams, ir juos ruošdavau. Garsiai kalbėdavau, ką darau, – tarsi šnekėčiau publikai. Niekas neprieštaravo mano pomėgiui, ir, sužinojęs, kur galima mokytis kulinarijos, pasirinkau mokymo centrą.

Šiuo metu jau atlieku praktiką, tačiau baigęs mokslus čia, mokysiuosi toliau, nes noriu tapti geru ir gerbiamu virtuvės šefu“, – neslėpė savo vilčių jaunasis kulinaras.

Beje, jis – tolerantiškas vaikinas. Anot Pauliaus, jo draugė labai skaniai gamina, bet, jei to ir nemokėtų, tai jam nebūtų kliūtis draugystei – aš mėgstu sukiotis virtuvėje ir gaminčiau abiem", – užtikrino Paulius.

Tad paragaukime šio mylinčio savo specialybę tolerantiško vaikino patiekalų, kurių receptūras jis pats kuria ir gamina patiekalus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų