Pereiti į pagrindinį turinį

"Juodosios gulbės" režisierius gina N.Portman nuo kritikų

2011-03-29 21:20
"Juodosios gulbės" režisierius gina N.Portman nuo kritikų
"Juodosios gulbės" režisierius gina N.Portman nuo kritikų / Forum Cinemas nuotr.

Filmo "Juodoji gulbė" režisierius Darrenas Aronofsky puolė ginti pagrindinio vaidmens atlikėją Natalie Portman, esą didžiąją dalį filme rodomų sudėtingų baleto figūrų atliko jos dublerė.

"Oskaru" už problemų turinčios šokėjos vaidmenį apdovanota aktorė susilaukia vis daugiau kritikos dėl to, kad įspūdingiausias filmo scenas suvaidino jos dublerė.

Žibalo į ugnį įpylė ir pati aktorės dublerė, Amerikos baleto teatro žvaigždė Sarah Lane, pasak kurios, N.Portman sušoko tik "penkis procentus" visų baleto scenų.

N.Portman užstojo jos sužadėtinis ir juostos choreografas Benjaminas Millepied, bei kino studijos "Fox Searchlight" vadovai.

Dabar ir režisierius D.Aronofsky mėgina nutildyti N.Portman kritikus.

"Tokia yra realybė. Mano redaktorius suskaičiavo kadrus. Filme yra 139 šokio kadrai. Iš jų 111 kadrų nufilmuota viena Natalie Portman. 28 kadruose šoko Sarah Lane. Jeigu mokate skaičiuoti, tai Natalie Portman sušoko 80 procentų", - sakė jis.

Režisierius pripažino, kad montuojant filmą, dukart buvo panaudotos skaitmeninės technologijos, kurių dėka S.Lane veidą pakeitė N.Portman veidas.

"Yra dvi sudėtingos ilgos šokio scenos, kuriose mes pasinaudojome veido pakeitimo galimybe", - sakė jis.

"Natalie išliejo daug prakaito, kad galėtų pateikti puikią fizinę ir emocinę išraišką. Nenoriu, kad kas nors galvotų, jog iš tiesų jie mato ne ją", - pridūrė režisierius.

Drauge su N.Portman juostoje suvaidinusi Mila Kunis taip pat užsistojo kolegę.

"Natalie prisišoko iki skausmo. Manau, kad neteisinga apie tai kalbėti ir nukreipti dėmėsį nuo Natalie sunkiai užtarnauto prizo", - sakė M.Kunis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų