Pereiti į pagrindinį turinį

Vokietijos užkampyje atidarytas „The Rolling Stones“ muziejus

2012-04-27 18:24
Vokietijos užkampyje atidarytas „The Rolling Stones“ muziejus
Vokietijos užkampyje atidarytas „The Rolling Stones“ muziejus / Scanpix nuotr.

Viena vokiečių pora penktadienį atidarė muziejų, skirtą legendinei britų roko grupei „The Rolling Stones“ ir aprūpintą net garsiojo jos „liežuvio“ logotipo formos pisuarais.

Naujajame muziejuje nedideliame Rytų Vokietijos Liuchovo miestelyje bus eksponuojama „tūkstantis daiktų“, susijusių su šia grupe, tarp jų - originalus pasirašytas amerikietiškojo biliardo stalas, kurį grupė vežiodavosi į gastroles, instrumentai, plakatai ir kiniško biliardo mašina.

„The Rolling Stones“ garbinantys sutuoktiniai Birgit ir Ulrichas Schroederiai (Birgit ir Ulrichas Šrėderiai) sako, kad jų muziejus šiame mažiau nei 10 tūkst. gyventojų turinčiame miestelyje yra pirmasis pasaulyje.

Atidarymo vakarėlyje vėliau penktadienį turi dalyvauti garsiųjų rokerių pritariantysis dainininkas Blondie Chaplinas (Blondis Čaplinas), bet Birgit Schroeder viliasi, kad netrukus pas juos apsilankys ir vienas grupės narių.

„Nuolat palaikome ryšius su “The Stones„, - sakė ji. - Problema ta, kad sprendžia vadybininkai, o ne grupė. Bet mes manome, kad jeigu “The Rolling Stones„ bus kur nors netoliese, jie atvyks mūsų aplankyti“.

„Tačiau negalime tikėtis, kad jie atskristų iš San Fransisko ar Airijos vien tik aplankyti muziejaus“, - pridūrė B.Schroeder.

Garsieji muziejaus pisuarai buvo aprašyti viso pasaulio laikraščiuose, nes kelios vietos moterys pasiskundė, kad jie yra žeminantys.

„Tai buvo geriausia reklama, kokią tik galėjome gauti, - sakė B.Schroeder, kuri patvirtino, kad tie tualetai vis dar naudojami. - Žmonės iš toli atvyksta vien tam, kad pasinaudotų šiuo tualetu“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų