Pereiti į pagrindinį turinį

„Voro vestuvių“ žvaigždė D.Žvirblis laukia koncertinio turo pradžios

2012-03-21 13:31
„Voro vestuvių“ žvaigždė D.Žvirblis laukia koncertinio turo pradžios
„Voro vestuvių“ žvaigždė D.Žvirblis laukia koncertinio turo pradžios / Organizatorių archyvo nuotr.

Grandiozinio koncertinio „Voro vestuvių“ turo per didžiausias Lietuvos arenas metu Neringos Čereškevičienės vadovaujamiems „Tele bim-bam“ vaikams klius nemenkas krūvis – savo partijas drauge su Lietuvos scenos grandais per mažiau nei mėnesį jiems teks atlikti 7 koncertuose, kuriuos stebės tūkstantinės žiūrovų minios.

Koncertiniame ture dalyvaus 22 „Tele bim-bam“ vaikai.

„Mažiausiam koncertiniame ture dalyvausiančiam mūsų artistui – vos ketveri, tačiau visi vaikai – tiek mažesnieji, tiek didesnieji nekantriai laukia prasidėsiančio koncertų maratono. Daugelis jų jau net nebeįsivaizduoja savo gyvenimo be scenos ir su didžiuliu džiaugsmu bei užsidegimu dalyvauja koncertuose“,  – sako Neringa Čereškevičienė.

Nekantriai „Voro vestuvių“ laukia ir dešimtmetis Dominykas Žvirblis, kuriam šiame koncertiniame ture atiteko labai svarbus – jaunojo Voriuko vaidmuo. Suaugusį Vorą vaidins operos solistas Rafailas Karpis. Dominykas „Voro vestuvėse“ jau nebe naujokas – anksčiau jis čia sukūrė Vabaliuko Taksiuko rolę, tačiau šiemet, kaip sako jo mama Živilė Žvirblienė, sūnus palypėjo karjeros laiptais ir bus Voriukas.

„Kai „Voro vestuvėse“ Dominykas dalyvavo pirmą kartą, jis buvo visai nedidelis ir nelabai suvokė, ką reiškia keliatūkstantinė minia. Tuomet, prisimenu, jis išėjo į sceną, pamatė žmones ir aš žiūriu, kad jo akys tik plečiasi, didėja... Tačiau dabar stoti prieš tūkstantines žiūrovų minias jam didelė atsakomybė, bet jis to laukia. Kai Neringa pristatė šitą projektą ir pasiūlė jam vaidinti Voriuką, nemačiau didelio rūpesčio jo veide. Jis buvo patenkintas ir atrodo jau buvo pasiruošęs savo vaidmeniui. Sako: „gal žodžius kiek primiršau, bet tuoj paklausysiu ir viską prisiminsiu“, – sūnumi džiaugiasi jį į kiekvieną koncertą lydinti mama.

Pasak Ž. Žvirblienės, kiekvienas renginys ar koncertas, kuriame pasirodo sūnus yra didelis jaudulys ne tik sūnui, bet ir mamai, kurį jį palaiko būdama užkulisiuose.

„Kai po renginio manęs klausia, kaip jis praėjo, aš juokais atsakau, kad iš „nugaros“ atrodė gerai. Labai jaudinuosi, kad mano žmogiukui viskas sektųsi, kad jis nesusikirstų, kad nekiltų kažkokių techninių nesklandumų, kurie galėtų jį išmušti iš vėžių. Manau, kad mano buvimas šalia jam kol kas yra labai reikalingas ir jį padrąsina. Ypač svarbus mūsų akių kontaktas, kuris visuomet mus abu lydi. Jei kažkas klostosi ne visai taip, jis susiranda jam pažįstamas mano akis ir tai jį nuramina, jam padeda bei suteikia stiprybės“, – pagalbos receptu pasidalina Ž. Žvirblienė.

Dominykas į „Tele bim-bam“ vaikų gretas pakliuvo būdamas vos 4-erių ir nuo to laiko uoliai ir noriai dirbo, kad galėtų lipti į dideles scenas ir turėtų ką parodyti į jas susirinkusiems žiūrovams.

„Mes su vyru tiesiog jį stebėjome, žiūrėjome kas jam įdomu, kur link jis linksta. Taip pastebėjau, kad, pavyzdžiui, piešti jam nėra taip įdomu, kaip klausyti muzikos, groti, bandyti įvairius instrumentus, nesvarbu kokie jie būdavo ir kur juos rasdavo. Jam buvo svarbu prie tų instrumentų prieiti. Įdomu buvo ir tai, kad jis instrumentais bandė ne tiesiog kelti triukšmą, o klausydavo jų skambesio. Tokia buvo pradžia ir mes atsidūrėme Neringos mokyklėlėje“, – pasakoja Dominyko mama ir didžiuojasi, jog sūnus šiuo metu ne tik dainuoja su kitais „Tele bim-bam“ vaikais, bet ir lanko „Ąžuoliuko“ muzikos mokyklą, priklauso chorui, groja fortepijonu, o paskutinėje vaikų Eurovizijoje įgijo ir visiškai naujos darbo tiesioginiame eteryje patirties.

„Jis daugiau nei dvi valandas vedė renginį. Manau, kad tai jam buvo labai didelis iššūkis, tačiau jam labai patiko. Galvojau, kad po visko jis man sakys, jog jam buvo baisu ar nepatiko, bet išgirdau priešingą atsakymą – kad jis norėtų dar, kad jam būtų įdomu dar kartą stoti prieš televizijos kameras“, – stebisi Ž. Žvirblienė.  

Dominyką Žvirblį bei didžiulį būrį kitų ne mažiau talentingų „Tele bim-bam“ vaikų, pasirodysiančių drauge su aktoriumi Dominyku Vaitiekūnu, operos solistu Rafailu Karpiu, televizijos projektų rykliu Algiu Ramanausku – Greitai, „Keistuolių teatro“ aktoriumi Andriumi Kaniava, choru „Brevis“, bus galima išvysti jau balandžio 15 d. Utenos arenoje.

Vėliau ši šauni komanda aplankys Alytų, Kauną, Šiaulius, Panevėžį, Klaipėdą ir Vilnių. Bilietus į koncertus platina „Tiketa“ ir Bilietai.lt (į koncertą Klaipėdos „Švyturio“ arenoje).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų