Pereiti į pagrindinį turinį

Žurnalistai Turkijos kaime atrado K. Kardashian pusbrolį (foto)

Žurnalistai Turkijos kaime atrado K. Kardashian pusbrolį (foto)
Žurnalistai Turkijos kaime atrado K. Kardashian pusbrolį (foto) / Scanpix nuotr.

Garsiosios realybės šou žvaigždės Kim Kardashian pusbrolis gyvena tolimame Turkijos kaime Karakale ir svajoja apie susitikimą su garsiąja giminaite, skelbia thesun.co.uk.

Muhammer'as Copur'as gyvena iš 90 svarų sterlingų, kuriuos gauna augindamas avis. Tuo tarpu garsiosios K. Kardashian metinės pajamos siekia 6 mln. svarų sterlingų.

Kaip gyvena K. Kardashian pusbrolis galite pamatyti čia.

Nors 29-erių vyras žurnalistus tikino, kad su K. Kardashian jis norėtų tik išgerti arbatos ir pabendrauti, vis dėlto jis seka garsiosios Kardashian šeimos gyvenimo detales bei tikisi sulaukti pakvietimo išvykti į Jungtines Amerikos valstijas.

Kol K. Kardashian ir jos gyvenimo draugas reperis Kanye West'as mėgaujasi gyvenimu Los Andžele, Muhammer'as dalijasi ankštais namais ir dviejomis lovomis su savo motina ir penkiais broliais ir seserimis.

Manoma, kad K. Kardashian ir M. Copur'o proprosenelės buvo seserys ir 1913-aisiais Kardashian šeima išsikėlė iš Karakalės kaimo.

Pasinaudodamas vieninteliu kaime esančiu kompiuteriu Muhammer'as surado ryšį su JAV gyvenančiais giminaičiais. „Tai nuostabu. Visi kaimiečiai pavydi ir nori sužinoti, ar ir jie turi giminystės ryšių su garsiais ir seksualiais milijonieriais“, - kalbėjo vyras.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų