Pereiti į pagrindinį turinį

Aminata: parašyti Latvijos eurovizinę dainą užtruko valandą

2016-04-20 11:17
LRT

Londono priešeuroviziniame koncerte pasirodžiusį šiųmetį Latvijos atstovą Justą atlydėjo pernykštė šalies atstovė ir pastarųjų dvejų metų Latvijos eurovizinių dainų autorė Aminata.

M. Cirulis nuotr.

Dainininkas Justas teigia nenustojęs dirbti nuo pat pergalės Latvijos nacionalinėje atrankoje – „Supernovoje“. Jis jau dalyvavo dviejuose priešeuroviziniuose koncertuose Latvijoje ir Amsterdame, daug bendrauja su žiniasklaida ir dirba su naujuoju savo albumu, kuriame, kaip teigia jis pats, klausytojai nebūtinai atras eurovizinės dainos „Heartbeat“ skambesį.

 

 

„Tai yra Aminatos daina ir tai juntama jos skambesyje. Šiuo metu labiau stengiuosi atrasti ir kurti savo stiliaus muziką“, – pasakoja atlikėjas.

Londone vykusiame koncerte atlikėjas šalia eurovizinės dainos publikai pristatė ir savo naują kūrinį „Fly Away“.

 

 

Pernykštė Latvijos atstovė Aminata, prisimindama 2015-uosius, džiūgavo, kad tais metais visos trys Baltijos šalys pateko į konkurso finalą. „Labai savimi didžiavomės ir džiaugiamės, kad Lietuva, Latvija ir Estija buvo kartu Europos dainų konkurso finale“, – kalbėjo ji.

 

 

23-ejų atlikėjai ir dainų kūrėjai parašyti šiųmetinę šalies eurovizinę dainą pakako vos valandos. Ji nusprendė sukurti dainą ne sau, o kitam atlikėjui ir labai greitai suprato, kad naujasis kūrinys puikiai tiktų Justui.

Aminata šiuo metu dirba su antruoju savo albumu „Red Moon“, pasirodysiančiu šį spalį, o jos debiutinis albumas „Inner Voice“ užsienio klausytojus pasieks jau šį mėnesį.

Londone į sceną lipusi atlikėja klausytojams priminė savo pernykštę eurovizinę dainą „Love Injected“, konkurse užėmusią šeštą vietą, ir pristatė naują kūrinį „Fighter“.

 

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų