Pereiti į pagrindinį turinį

Atlikėja Aistè susidūrė su uraganu „Milton“: ačiū dievui, kad nebuvau epicentre

2024-10-11 10:31

Atlikėja Aistè šiuo metu yra Floridos valstijoje, kurią trečiadienį pasiekė siautėjantis uraganas „Milton“. Nors mergina nebuvo uragano epicentre, situacija kėlė daug nerimo.

LNK stop kadrai

Aistè šiuo metu yra Majamyje, kur uraganas pridarė ne tiek daug žalos. Tačiau nors šioje pakrantėje situacija ramesnė, tai, ką tenka stebėti per žinias, merginos teigimu, išties šokiruoja.

„Labai pasisekė, kad uraganas aplenkė mus. Jis pasiekė Tampos regioną, tad žmonės iš ten kėlėsi arba į viršų, arba iki Majamio. Viskas dabar yra paskendę, tačiau, kaip supratau, nebuvo labai rimtų nutikimų. Aišku, bus finansiniai nuostoliai“, – teigė Aistè.

Mergina pripažįsta, kad laukti tokio siaubūno buvo baisu.

„Trečiadienis buvo labai keista diena, ypač mums, kurie nesame pripratę prie uraganų. Ačiū dievui, kad nebuvau epicentre“, –  pasakojo dainininkė.

LNK stop kadras.

Pasak atlikėjos, galime pasidžiaugti, kad nebuvo taip baisu, kaip galėjo būti.

„Blogiausias scenarijus neišsipildė. Tačiau žmonėms yra rekomenduojama vis dar likti užsidarius namuose. Po tokių įvykių didesni nuostoliai nutinka tada, kai gyventojai per anksti išeina iš namų, kai dar būna visokių elektros kabelių, daugybė vandens. Taip pat kanalizacija yra pakilusi, tad žmonės gali užsikrėsti infekcijomis ir pakenkti savo sveikatai“, – akcentavo Aistè.

LNK stop kadras.

Vis dėlto pasiruošimas uraganui ir Majamyje buvo stiprus.

„Majamyje visi labiausiai bijo vandens potvynio, dėl to visur dedasi smėlio maišus. Taip pat mačiau, kad žmonės savo namus apvyniojo virvėmis, kad neišskristų stogas. Apsaugos būdų yra įvairių, čia pasireiškia kiekvieno kūrybiškumas“, – pasakojo dainininkė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

JAV Floridos valstiją trečiadienio vakarą užgriuvęs uraganas „Milton“ susilpnėjo iki pirmosios kategorijos audros, tačiau ketvirtadienį ryte vis dar buvo registruojami galingi vėjai, kurių greitis siekė iki 150 km/h.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų