„Tai yra pamatas, esmė, pradžia“, – sako žurnalistė, kuri savo laidose supažindina ir su šimtmečio senumo lietuviškais receptais.
„Aš specialiai skaičiau, ieškojau informacijos būtent tarpukaryje. Ieškojau receptų ir įkvėpimo būtent ten. Ir tikrai radau jo labai daug. Man tai buvo puikus įrodymas, kad per tiek metų likome ištikimi lietuviškam skoniui – grybai, bulvės, rugiai, varškė.
Įdomu, kad dėl varškėtukų recepto, kuris rastas trisdešimt kažkelintų metų spaudoje, dabar pagaminusi laidoje sulaukiau tiek daug komplimentų, kad tai pats geriausias varškėtukų receptas. Taigi tobula yra tai, kas paprasta“, – sako B. Nicholson.
Visas pokalbis su B. Nicholson – laidos „Labas rytas, Lietuva“ ištraukoje.
Naujausi komentarai