Pereiti į pagrindinį turinį

B. Nicholson: per 100 metų likome ištikimi lietuviškam skoniui

Vasario 16-oji svarbi kiekvienam, nes be jos nebūtų ir Kovo 11-osios, ir visų kitų mums svarbių datų, įsitikinusi LRT TELEVIZIJOS laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson.

V. Skaraičio / BFL nuotr.

„Tai yra pamatas, esmė, pradžia“, – sako žurnalistė, kuri savo laidose supažindina ir su šimtmečio senumo lietuviškais receptais.

„Aš specialiai skaičiau, ieškojau informacijos būtent tarpukaryje. Ieškojau receptų ir įkvėpimo būtent ten. Ir tikrai radau jo labai daug. Man tai buvo puikus įrodymas, kad per tiek metų likome ištikimi lietuviškam skoniui – grybai, bulvės, rugiai, varškė.

Įdomu, kad dėl varškėtukų recepto, kuris rastas trisdešimt kažkelintų metų spaudoje, dabar pagaminusi laidoje sulaukiau tiek daug komplimentų, kad tai pats geriausias varškėtukų receptas. Taigi tobula yra tai, kas paprasta“, – sako B. Nicholson.

Visas pokalbis su B. Nicholson – laidos „Labas rytas, Lietuva“ ištraukoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų