Pereiti į pagrindinį turinį

Dainininkas A. Lemanas viešai pasipiršo naujai mylimajai

2016-04-12 08:10 diena.lt inf.

Dainininkas Aleksas Lemanas LNK televizijos laidoje pasipiršo savo naujajai mylimajai Linai, su kuria susipažino koncerto metu Birštone.

Aleksas laidoje sakys, kad ši 20 metų jaunesnė moteris jam iškart krito į akį, o vėliau, kaip paaiškėjo, Lina jau seniai dievino A. Lemano dainas.

Po trijų mėnesių bendravimo Lina paklausė Alekso, koks jos statutas, o tuomet vyras galutinai apsisprendė išeiti iš namų. Žmonai Mildai apie tai jis pranešė paskambinęs iš telefono būdelės Birštone. Į Vilnių dainininkas daugiau negrįžo ir apsigyveno su Lina, o iš gimtųjų namų kartu pasiėmė vieną nedidelį lagaminėlį su sceniniais kostiumais.

Aleksas LNK laidoje „Yra, kaip yra“ atskleis, kad palikti žmoną norėjo jau prieš 10 metų, tačiau ji užrakindavo duris ir atsiklaupusi ant kelių prašydavo neišeiti. Su žmona A. Lemanas pragyveno 47 metus.

Alekso draugė Lina dirba Birštono sanatorijoje. Moteris sakys, kad dėl santykių su Aleksu jaučia aplinkinių pavydą, ir atskleis, kad sulaukdavo buvusios Alekso žmonos skambučių ir ne pačių gražiausių žodžių. Lina atvirai pasakos apie santykių pradžią, kai Aleksas dar gyveno su Milda ir kaskart vykdamas į namus būdavo apimtas didelio streso.

Kitas laidos dalyvis – renginių vedėjas Gintaras Mikalauskas. Vyras pasakos, kad A. Lemaną pažįsta gana seniai, bei pripažins, kad dabar Aleksas išgyvena tarsi antrąją jaunystę. Gintaras pasakos, kad skyrybos – skaudus ir sunkus dalykas, o jo gyvenime jų būta daug. Gintaras dabar gyvena su trečiąja žmona, kuri jaunesnė 9 metais. Jis laidoje taip pat pasiūlys formulę, kuri esą padės apskaičiuoti, koks turi būti idealus žmonos amžiu: vyro metai per pusę ir plius septyni.

Visą laidą žiūrėkite šiandien 17 val. 25 min. per LNK.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų