Pereiti į pagrindinį turinį

G. Martirosianaitė eteryje toliau keičia partnerius

2015-11-06 16:30 diena.lt inf.

Neseniai startavęs LRT TELEVIZIJOS projektas „Vario audra“ staigmenų pateikia kiekvienoje laidoje. Tiesa, pagrindine intriga kone prieš kiekvieną transliaciją jau tapo klausimas: kas laidą ves šį kartą? Vos per keturias laidas vedėja Gabrielė Martirosianaitė spėjo padirbėti ir su Giedriumi Savicku, ir su Justinu Jankevičiumi, o šį vakarą LRT žiūrovai ją išvys greta stipriausio planetos žmogaus Žydrūno Savicko ir atlikėjo bei laidų vedėjo Dominyko Vaitiekūno.

„Planavau pykti ant Giedriaus, kad šitaip su manimi elgiasi ir vis palieka laidą vesti vieną, bet galiausiai persigalvojau ir dabar labai džiaugiuosi, kad galėjau padirbėti su Justinu Jankevičiumi, o kur dar galimybė dirbti trio! Ir ne bet kokiu, o su stipriausiu planetos žmogumi ir mūsų liūdnuoju slibinu!” – juokėsi G. Martirosianaitė, kalbėdama apie Ž. Savicką ir D. Vaitiekūną.

Laidos pradžioje G. Martirosianaitę iš grimerinės ant peties išsinešęs Ž. Savickas taip pat džiaugėsi galėjęs prisidėti prie „Vario audros“. „Projektas išties labai gražus, nestandartinis, ir gerokai skiriasi nuo kitų, jau kiek pabodusių muzikinių projektų. Be to, Gabrielė su Dominyku yra tikri profesionalai, todėl tik tikiuosi, kad per daug jiems netrukdžiau“, – kuklinosi Ž. Savickas.

Laidos filmavimas bei pučiamųjų orkestrų pasirodymai galiūnui sukėlė ir malonių prisiminimų. „Kai tik Lietuvoje prasidėjo galiūnų varžybos, buvo tokia tradicija – prieš kiekvienas varžybas galiūnai pagrindinėmis miesto gatvėmis žygiuodavo į renginio vietą, o priekyje eidavo ir grodavo orkestras. Prisimenu tai su nostalgija, tokios eisenos ir orkestrų muzika žmonėms labai patikdavo, daug kas žygiuodavo kartu su mumis, taip pritraukdavome ir daugiau žiūrovų į pačias varžybas“, – pasakojo Ž. Savickas.

Kaip netikėtai vedėjų trijulei seksis suvaldyti audringus pučiamųjų orkestrų pasirodymus ir kaip komisija įvertins neprofesionalių muzikantų pastangas? Skambiausias šalies muzikinis projektas „Vario audra“ – jau šį vakarą 21:00 per LRT televiziją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų