Pereiti į pagrindinį turinį

A. Grigaliūnienė žiniomis apie maistą nustebino net A. Ivanauską

2017-02-02 10:59
DMN inf.

Kelionėse aplink pasaulį kone pusę metų praleidžiantis kulinaras Alfas Ivanauskas nusprendė savo įspūdžius perkelti į televizijos ekranus. Į pirmąją naujo sezono laidą „Kulinariniai triukai“ pasikvietęs renginių organizatorę, verslininkę Agnę Grigaliūnienę Alfas buvo gerokai nustebintas – garsi moteris kaip riešutus išgliaudė visus jo paruoštus suktus klausimus apie maistą.

A. Grigaliūnienė žiniomis apie maistą nustebino net A. Ivanauską
A. Grigaliūnienė žiniomis apie maistą nustebino net A. Ivanauską / TV3 nuotr.

„Agnė ir loginis mąstymas – vienas nuo kito neatsiejami dalykai“, – nustebęs konstatavo A. Ivanauskas.

„Čia lygybė, – kvatojo moteris, TV3 laidoje visai šeimai „Kulinariniai triukai“ atskleidusi, ką jai reiškia savaitgalio rytai ir kaip jie prasideda. Alfui pristačius net keturis padažų amerikietiškiems blynams variantus Agnė prisipažino, kad dabar jai teks mokytis iškepti šiuos blynus, nes tai jos sūnaus svajonė.

Jau šį sekmadienį A. Ivanauskas kviečia visus keliauti į Jungtines Amerikos Valstijas ir kartu patyrinėti jų kulinarinį pasaulį, kuriame dominuoja greitas ir sotus maistas. Tradiciškai Alfo eksperimentus vertins nepaperkamoji, charizmatiškoji vaikų komisija, kuri šįkart buvo tiesiog sužavėta patiekalais ir turėjo gerai pasukti galvas, ką paskelbti nugalėtoju. O ar pavyks atspėti jų pasirinkimą vaikų studijos vadovui Linui, paaiškės laidos metu.

Laidoje taip pat bus galima išgirsti gydytojos patarimus, ką valgyti, kad būtume geresnės nuotaikos. O laidos pabaigoje jau tradiciškai A. Ivanauskas leisis į dar vieną kulinarinę avantiūrą ir per vieną minutę skubės pagaminti makaronų apkepą su tunu.

Didžioji laidos intriga – kulinaras atskleis, kaip namuose pasigaminti skanųjį mėsainio padažą.

„Kulinariniai triukai“ – sekmadieniais 9 val. per TV3.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų