Pereiti į pagrindinį turinį

Išgirdęs apie savo vestuves, J. Morkūnas pasiuto

2015-02-04 12:39
J. Morkūnas
J. Morkūnas / Andriaus Aleksandravičiaus nuotr.

Žinomas verslininkas Jogaila Morkūnas tvirtina nesirengiantis vestuvėms su 16 metų už jį jaunesne televizijos laidų vedėja Indre Kavaliauskaite. 41 metų vyras tai pavadino "briedu".

"Nei man kas skambino, nei kažko klausė, – nuoširdžiai nustebęs kalbėjo J.Morkūnas, reaguodamas į vieno naujienų portalo žinią, kad rudenį neva jis planuoja kelti vestuves su I. Kavaliauskaite. – Parašytas kažkoks briedas, nesąmonė."

Pramogų pasaulyje esą kalbama apie bent pusmetį trunkančius rimtus Jogailos ir Indrės santykius.

Tačiau perskaitęs apie neva viename vakarėlyje pasakytus jo žodžius, kad spalio 7 dieną bus jo ir Indrės vestuvės, Jogaila apstulbo: "Aš pažįstu labai daug žmonių. Tačiau čia – kažkoks briedas. Ar bus mano vestuvės su Indre? Labai juokinga..."

Buvęs televizijos laidų vedėjas, verslininkas J. Morkūnas kartą buvo vedęs: su pianiste Audra Budryte jis susilaukė sūnaus Adomo, kuriam jau 16 metų.

Po to pramoginių renginių bei įvairių švenčių organizatorius J. Morkūnas draugavo su išskirtinių kelionių organizatore Inga Bytaute, viešumoje nekart buvo pastebėtas su stiliste Austėja Jablonskyte.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų