Pereiti į pagrindinį turinį

Kas norėtų nusipirkti pasimatymą su dėstytoju?

2009-05-07 09:00
Pasiūla: TSPMI studentams pavyko aukcionui surinkti dėmesio vertų prekių. O vertingų daiktų, matyt, dar nesukaupęs jaunas dėstytojas sutiko parduoti bent jau pasimatymą!
Pasiūla: TSPMI studentams pavyko aukcionui surinkti dėmesio vertų prekių. O vertingų daiktų, matyt, dar nesukaupęs jaunas dėstytojas sutiko parduoti bent jau pasimatymą! / www.blogas.lt nuotr.

Jaunieji politikai Vilniaus universiteto (VU) 430 metų jubiliejaus proga užsidegė surengti viešą pasaulyje pripažinto socialinių mokslų profesoriaus paskaitą.

VU Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto (TSPMI) studentai lėšas jai rinks per kasmetę politologų dienų šventę gegužės 7 d. PODI'09, o finaliniu renginiu taps aukcionas, per kurį ir tikimasi surinkti daugiausia lėšų paskaitai. Pasiūlymai skaityti paskaitą pateikti tokiems pasaulyje pripažintiems profesoriams kaip Ronaldas Inglehartas, Pippa Norris, Pierre'as Manent'as ir kiti. Kuri mokslo garsenybė apsilankys Vilniuje, bus paskelbta per aukcioną.

Aukcionui įvairius daiktus – knygas, asmeninius daiktus, suvenyrus ir kt. – noriai pradėjo aukoti TSPMI dėstytojai ir netgi VU rektorius Benediktas Juodka. Jis sutiko perleisti savo kaklaraištį su VU simbolika. Kitas aukcione pristatomas kaklaraištis priklausė garsiam filosofui Antanui Maceinai. Šią dovaną, prisidėsiančią prie švietėjiškų studentų tikslų, skyrė politologas Lauras Bielinis.

Dėstytojas, vyno ekspertas Mindaugas Jurkūnas aukcionui pateikė puikaus vyno butelį. O dėstytojas Žilvinas Martinaitis parduoda... save – tiksliau, pasimatymą ir galimybę su juo išgerti alaus. Beje, iš internete publikuojamų nuotraukų matyti, kad jis jaunas ir išvaizdus!

Dėstytojo Edgūno Račiaus pasiūlyta prekė turėtų sudominti Artimųjų Rytų kultūros gerbėjus, mūsų šalyje gyvenančius arabus ir jų mylimąsias, ieškančias ne banalios dovanos. Tai – Fiodoro Dostojevskio knyga "Idiotas" arabų kalba.

Politologas, VU TSPMI direktorius Raimundas Lopata negailėdamas aukcionui paaukojo Lietuvos kariuomenės vado Valdo Tutkaus dovanotą rašiklį, ant kurio išgraviruotos pareigos. Taip pat bus galima įsigyti antikvarinę knygą apie pirmąją Lietuvos Vyriausybę su jos narių parašais, į laikmenas sudėtų paskaitų konspektų, "Nazareth" kompaktinį diską, įrašytas diskusijas ir kt.

Aukcionas vyks per vakarinę dalį klube "Tamsta". Jo dalyviams taip pat žadamas TSPMI studentų suburtos grupės tikro garso koncertas. Šventinį vakarą visus linksmins DJ Rimas Šapauskas, šėls garsūs instituto studentai – Marijus Mikutavičius ir TSPMI alumnas Jurgis Didžiulis.


VIETA: "Tamsta", Subačiaus g. 11A, Vilnius.

LAIKAS: gegužės 7 d. 20 val.

KAINA: aukciono dalyvio mokestis studentams – 15 litų, kitiems – 20 litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų