Pereiti į pagrindinį turinį

Kaunietė į TV barą traukia medžioti svajonės

2017-06-24 06:16

„Niekada nepasiduodu ir nenoriu pamiršti savo svajonių“, – ryžtingai kalba sekmadienį prasidėsiančio TV3 vasaros realybės šou „2 Barai“ dalyvė Vaida Legaitė. O ta svajonė – būti pastebėtai ir pakviestai filmuotis laidose, serialuose ar reklamose.

R. Kondratjevo ir asmeninio archyvo nuotr.

Iš Kauno kilusi 28-erių mergina dirba manikiūrininke, sportuoja, yra tapusi „Mis Biker“ nugalėtoja, bando laimę įvairiuose televizijos projektuose ir augina 7-erių sūnų. Nuobodžia mama, tegalvojančia apie pietų ruošimą, uogienių virimą ir namų tvarkymą, jai tapti negresia.

„Mane labai traukia televizija – norėčiau filmuotis serialuose, laidose. Visur, kur tik kvepia viešuma, rengiamos atrankos, aš pirmu taikiniu suku. Kol vaikas buvo mažas, buvau pristabdžiusi dalyvavimą projektuose, tėvai irgi sakė, kad galėsiu bandyti laimę, kai jis paaugs. Na, vaikas jau paaugo, bandau laimę toliau“, – „TV dienai“ pasakojo prie „2 Barai“ slenksčio stovinti V. Legaitė.

– Prodiuseriai pažymi, kad vis bandote laimę įvairiuose projektuose. Kokiuose?

Man labai patinka dėmesys. Kasdienybėje jo netrūksta, bet noriu dar daugiau.

– Anksčiau, dar 2005-aisiais, dalyvavau „Mis Laikinoji sostinė“, vėliau, 2009-aisiais, buvo „Mis Biker“, taip pat dalyvavau pasimatymų šou „Vieniša žvaigždė“ ir bandžiau pretenduoti į KK2 vedėjos vietą, buvau viena iš 16 atrinktų kandidačių, kurios turėjo galimybę vesti laidą.

– Kuo jus taip traukia televizija?

– Man labai patinka dėmesys. Kasdienybėje jo netrūksta, bet noriu dar daugiau.

– Ko tikitės iš „2 Barai“?

– Tikiuosi laimėti, bet bus, kaip bus. Bandau laimę būti pastebėta laidų kūrėjų, prodiuserių. LNK nepastebėjo, bandau eiti pas konkurentus – TV3. Norėčiau vesti laidą ar filmuotis reklamose, serialuose, pvz., kad ir „Moterys meluoja geriau“, „Rezidentų“ epizoduose. Aktyviau brautis nebandžiau, tik užpildžiau aktorių atrankos anketas, įtraukė į duomenų bazę, deja, vėliau nepaskambino.

– Viešumo pašalinis poveikis – apkalbos. Manote, turite joms imunitetą?

– Žiūrint, kokios tos apkalbos. Nesu nusiteikusi skaityti komentarus, visgi šou neturėsiu nei telefono, nei spaudos - bus ramiau: nematysiu, nežinosiu, nesinervinsiu. Labiausiai atlaikyti tai turės artimieji, kurie ir pasakys, kas girdėti, ką daryti kitaip. Kita vertus, ir bloga reklama yra reklama.

– Tikėtina, daugiausia kritikos strėlių kris dėl to, kad šou dalyvausite palikusi sūnų. Kaip jas atremsite?

– Sūnus mane palaiko, jis nepaliktas vienas – lieka saugiose rankose: mano tėvų, savo tėčio ir uošvių, tad nematau tame nieko blogo. Kol būsiu projekte, kiekvieną savaitgalį matysimės ir galėsime bendrauti. Pačiam sūnui tai – naujovė, sakė man: mamyte, aš pagyvensiu su tėveliu, o tu eik ir dalyvauk.

– Kaip save apibūdintumėte 3 žodžiais?

– Nenuspėjama, charizmatiška ir graži.

– Kaip vertinate konkurentų būrelį?

– Pasidomėjau šiek tiek, įdomu tik, kaip būsime skirstomi į komandas. Merginos labai jaunos, mažai gyvenimiškos patirties turinčios, o kalbant apie išvaizdą, man pačiai labai graži boksininkė, laikyčiau ją lygiaverte konkurente, tik kone 10 metų skirtumas tarp mūsų – jai vos 19. Iš vaikinų Irmantas labai stiprus – jis profesionalus barmenas, renginių organizatorius, vyresnis už daugumą.

– Kokie jūsų pačios pranašumai?

– Tarp merginų – ryškumas, esu ryški, mėgstu ryškiai, iššaukiančiai rengtis.

– Ko labiausiai bijote?

– Kad šou bus labai daug alkoholio, o išgėrusio protingo žmogaus nėra, kad kažkas prisigers, bus nesąmonių ir nereikalingo „kipišo“. Pati alkoholio neatsisakau, šventės yra šventės, bet linksmybių iki ryto nenumatau.

– Realybės šou retai apsieina be flirto, meilės istorijų ir sekso skandalų. Pagalvojate, ar neteks ir jums to patirti?

– Stengsiuosi išvengti dviprasmiškų situacijų, nes turiu draugą, mano sūnus irgi kas vakarą žiūrės laidą, be to, nemanau, kad televizijos projektas yra vieta meilės intrigoms ar seksui. Saulė ir jūra – gerai, bet nesu vieniša ir neinu į šou ieškoti meilės objektų. Žinau, kad gali būti gerbėjų tarp žiūrovų, lankytojų, todėl iš anksto apsidrausdama sakiau vaikinui, kad to gali pasitaikyti, bet nereikia jaudintis ir panikuoti.

„2 Barai“ – sekmadieniais 19.30 val. ir pirmadieniais–ketvirtadieniais 21 val. per TV3.


Anapus ekrano

Vaidai pavyzdžiu gali būti pernai „2 Barai“ išgarsėjusi Viktorija Šaulytė, kuri vėl prisijungs prie realybės šou. Tiesa, jau nebe kaip dalyvė – su kolega Joringiu Šatu ji pakviesta tapti projekto stilistais. Jųdviejų kūrybiniam duetui „ŠaŠa“ kiekvienai tiesioginei transliacijai teks paruošti net keturis vedėjus: Vaidą Skaisgirę ir Justiną Jankevičių bei barų vadovus Vitalijų Cololo ir Ramūną Vyšniauską.

„Praėjusi vasara paliko labai ryškų prisiminimą visam gyvenimui. Nors projekto ir nelaimėjau, jis man davė daugiau, nei galėjau tikėtis. Todėl šią vasarą grįžtu su nostalgija ir džiaugiuosi, kad pamatysiu, kaip viskas vyksta iš kitos barikadų pusės“, – sakė V. Šaulytė. Pernai netikėtai projekte įsiplieskę jos ir nugalėtoju tapusio profesionalaus kovotojo Juliaus Mockos jausmai ir toliau liepsnoja.

„Žiūrovai gali tikėtis visko: vakarinių suknelių, elegancijos, seksualumo, net sportinio stiliaus drabužių. Tikrai turime kuo nustebinti, norisi, kad žiūrovai kaskart, pamatę įvaizdžius, išsižiotų iš nuostabos ir susižavėjimo“, – apie iššūkį kalbėjo J. Šatas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų